Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια σε όλους Συναγωνιστές που βρέθηκαν στον Αλμυρό και απέδειξαν στο σύστημα του αριστερού κράτους και του παρακράτους πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν! Νομίζουν αυτοί οι 20 αλήτες που δρουν υπό την προστασία των μπολσεβίκων κυβερνώντων ότι θα μπορέσουν να παρεμποδίσουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, Ε, λοιπόν, ΟΧΙ! Οι εκατοντάδες Χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στον Αλμυρό τους έστειλαν το μήνυμα και θα το καταλάβουν καλύτερα και στις ερχόμενες εκλογές, όταν δουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία να εκτοξεύονται!

Λ. Α.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Πέφτει και η Γερμανία – Κατέρρευσαν Μέρκελ και Σούλτς υπό το βάρος της πολιτικής των “ανοιχτών συνόρων”

Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τα “ρεπορτάζ” των συστημικών μέσων για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Ενώ λοιπόν είχαν βγάλει ντουντούκα ότι θα ακουστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου πράγματα και… θαύματα, ότι θα κατατεθούν αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα για την δήθεν εγκληματική οργάνωση, τελικά ακούμε παραμυθάκια! Ακόμα και ο περιβόητος μάρτυρας που θα “έκαιγε” την Χρυσή Αυγή, ο πρώην επιστημονικός συνεργάτης δεν κατέθεσε κανένα στοιχείο εμπλοκής του κόμματος με παράνομη πράξη και κατάφερε να απαξιωθεί ακόμα και από τους κατήγορους. Αργά ή γρήγορα αυτή η “φούσκα” της εγκληματικής οργάνωσης θα σπάσει και τα παπαγαλάκια του συστήματος θα καταπιούν τις γλώσσες τους μετά την πανηγυρική αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Π. Ξ.

Συνεργασία: Μήπως τελικά οι Χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που σέβονται την φυλετική διαφορετικότητα;

Αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε αυτή την χώρα. Μόνο η αριστερά και οι αντεξουσιαστές έχουν νεκρούς στην Ελλάδα; Μέχρι και η Γεννηματά από το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ, πέρασε να αφήσει λουλούδια στο μνημείο Φύσσα στο Κερατσίνι και κατόπιν πήγε να παραμυθιάσει σε μια συγκέντρωση μερικούς γέρους του καφενείου, παλαιούς ψηφοφόρους του Ανδρέα. Ποτέ κανένας Έλληνας πολιτικός δεν πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στα δυό παιδια της Χρυσής Αυγής τους Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη που έφυγαν με τόσο βίαιο τρόπο τον Νοέμβριο του 2013.Μια πληρωμένη εκτέλεση από παρακρατικούς της αριστεράς, που ο τότε υπουργός της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, έθεσε κατευθείαν στο αρχείο με την συνδρομή των Αθανασίου, Σαμαρά και ολόκληρου του κλεπτοκρατικού τόξου. Για εμάς τους Εθνικιστές τα παιδιά αυτά πήραν την θέση που τους αξίζει δίπλα στους ένδοξους ήρωες πεσόντες του Έθνους. Πήραν θέση δίπλα στους νεκρούς των Ιμίων, τον Σμηναγό Ηλιάκη, τον Ισαάκ Ισαάκ και Σολομώντα Σολωμού, τους ήρωες του έπους του 1940 και του εθνοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821. Κανείς από την προδοτική αριστερά δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε όλους αυτούς τους ένδοξους νεκρούς Έλληνες ήρωες, παρά μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Με Τιμή, Ιωάννης Π.

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για τις γερμανικές εκλογές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-septembriou-2017#ixzz4tmzsXBad

Exit mobile version