Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκπομπή στην ΕΡΤ open των εργατοπατέρων που «κόβουν» την Χρυσή Αυγή απέκτησαν οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα

Εκπομπή στην ΕΡΤ open των εργατοπατέρων που «κόβουν» την Χρυσή Αυγή απέκτησαν οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα

Την εποχή που είχε κλείσει η ΕΡΤ, οι συνδικαλιστές της είχαν ιδρύσει την ΕΡΤ Open, η οποία παραμένει λειτουργική ακόμα και σήμερα. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τους ίδιους συνδικαλιστές που πραγματοποιούν παράνομη και αντισυνταγματική στάση εργασίας κάθε φορά που υποχρεώνονται από τον νόμο να προβάλλουν κάτι από την Χρυσή Αυγή.

Αυτοί ίδιοι συνδικαλιστές, στους οποίους εφαρμόζεται άριστα το «κόψε φάτσα», έχουν δώσει τακτική ώρα εκπομπής κάθε Δευτέρα στους παρακρατικούς του Ρουβίκωνα, που έκαναν παρέλαση με όπλα μέσα στα Εξάρχεια και προσπαθούσε να τους καλύψει η ίδια η Αντιτρομοκρατική, λέγοντας ότι «τα όπλα είναι ψεύτικα».

Στην εκπομπή αυτή γίνεται εξιστόρηση και εξύμνηση εγκλημάτων, όπως οι παρακρατικές επιθέσεις που διοργανώνει αυτή και άλλες ομάδες παρακρατικών. Ενδεικτικό ότι επίχαιραν επιθέσεως που πραγματοποιηθηκε με σφυριά, λέγοντας:

«…Μια χαρά, μπράβο, καλά έκαναν οι σύντροφοι, θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει και εμείς. Ζηλέψαμε. Εγώ ζήλεψα…»

Δεν θα πούμε τι θα γινότανε αν αυτά τα πράγματα τα έλεγε η Χρυσή Αυγή από ραδιοφώνου. Πιθανότατα σαν νέος «Ερντογάν» ο Τσίπρας να έκλεινε όλα τα ραδιόφωνα.

Απλώς θα αναρωτηθούμε πώς προφασίζονται τους επαναστάτες κάποιοι που είναι τόσο παρακρατικοί, ώστε να διαθέτουν δημόσιο μέσο για να προβάλλουν παράνομες ενέργειες και να μην επεμβαίνει ένας εισαγγελέας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekpomph-sthn-ert-open-twn-ergatopaterwn-pou-koboun-thn-chrush-augh-apekthsa#ixzz4toAuzt1o

Exit mobile version