Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Κομισιόν δεν αρκούν όλα τα προνόμια στους λαθρομετανάστες και έβγαλε έκθεση ότι στην Ελλάδα… κακοπερνάνε!

Στην Κομισιόν δεν αρκούν όλα τα προνόμια στους λαθρομετανάστες και έβγαλε έκθεση ότι στην Ελλάδα… κακοπερνάνε!

Έκθεση, «κόλαφο» όπως την ονομάζουν εξέδωσε η Κομισιόν σχετικά με τις συνθήκες με τις οποίες ζουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και μέμφεται την Ελλάδα.

Θα υπεισερχόμασταν στα στοιχεία που παραθέτει η έκθεση και στην απάντηση που δόθηκε από πλευράς κυβερνήσεως αν το ζήτημα δεν ήταν αντικειμενικά τόσο γελοίο. Και εξηγούμεθα:

Έχουν χτιστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες “Hot Spot”, που την χλιδή τους δεν μπορεί να την ονειρευτεί καν ο μέσος Έλληνας βιοπαλαιστής, που επλήγη από το μνημόνιο και πολλοί κατέστησαν νεοάστεγοι ή νεόφτωχοι. Έχουν δοθεί συσσίτια και επειδή μερικοί «δεν τρώγαν το φαΐ τους» δόθηκε ΚΑΙ επίδομα.

Αντί να κατασκευαστούν δομές εκπαίδευσης των ανήλικων λαθρομεταναστών, όπως υπέγραψε η κυβέρνηση, τοποθετήθηκαν στα σχολεία των παιδιών μας. Επιπροσθέτως άμεσα θα δοθούν ΚΑΙ χωράφια για να καλλιεργούν, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί το πλεονέκτημά τους γενικότερα στην αγορά εργασίας.

Ε, ύστερα από όλα αυτά, αν η Κομισιόν και ο Γιουνκέρ θεωρούν ότι κακοπερνάνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ας τους πάρουν σπίτια τους! Ας χτίσουν ένα τεράστιο πολυτελές “hot spot “έξω από το Ευρωκοινοβούλιο με δικά τους έξοδα και ας τους έχουν εκεί να μην… κακοπερνάνε στην «κακή» Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Ψήφισμα Διαμαρτυρίας: Υπογράφουμε για να κηρυχθεί παράνομος και αντισυνταγματικός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-komision-den-arkoun-ta-diamerismata-ta-chwrafia-kai-ta-epidomata-kai-e#ixzz4trfjU3fF

Exit mobile version