Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδία το πρόγραμμα μετεγκατάστασης «προσφύγων»: 15 λαθρομετανάστες πήρε η Αυστρία από Ελλάδα και Ιταλία μέσα σε 2 χρόνια!

Κοροϊδία το πρόγραμμα μετεγκατάστασης «προσφύγων»: 15 λαθρομετανάστες πήρε η Αυστρία από Ελλάδα και Ιταλία μέσα σε 2 χρόνια!

Οι επαναπροωθήσεις στην τουρκία περιορισμένες, οι μετεγκαταστάσεις στις ευρωπαϊκές χώρες ελάχιστες και οι αφίξεις των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά νησιά χιλιάδες…

Με τις συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ (έχοντας φυσικά την στήριξη των ΝΔ, Πασόκ κτλ) με τους ευρωπαίους «εταίρους μας», η πατρίδα μας έχει γίνει κυριολεκτικά αποθήκη λαθρομεταναστών.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην τουρκία από τα νησιά του Αιγαίου ήταν περιορισμένες. Σήμερα, δύο χρόνια μετά την συμφωνία για το λαθρομετανατευτικό βλέπουμε πως οι μετεγκαταστάσεις «προσφύγων» από την Ελλάδα προς την Αυστρία ήταν και αυτές ελάχιστες.

Ο απολογισμός για την υποδοχή «προσφύγων» στην Αυστρία από την Ελλάδα και την Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος μετεγκατάστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο είχε διάρκεια δύο ετών είναι απογοητευτικός.

Στη βάση του προγράμματος που είχε υιοθετηθεί από τους ηγέτες της ΕΕ τον Σεπτέμβριο του 2015, η Αυστρία υποχρεούνταν να δεχθεί μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2017 την μετεγκατάσταση 1.491 «προσφύγων» από την Ελλάδα και 462 από την Ιταλία.

Τελικά μόνο 15 έγιναν δεκτοί στην Αυστρία, αντί των προβλεπόμενων 1.953 και το ποσοστό έφθασε μόλις το 0,8%.

Αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης η Ελλάδα με συμφωνίες που στήριξε σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koroidia-to-programma-metegkatastashs-prosfugwn-15-lathrometanastes-phre-h#ixzz4ttI7IBaE

Exit mobile version