Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κουτσούμπας, η κατάλυση του πολιτεύματος και η προστασία στο ΚΚ€

Ο Κουτσούμπας, η κατάλυση του πολιτεύματος και η προστασία στο ΚΚ€

Πατώντας πάνω στην πλήρη ανοχή και ασυδοσία που εδώ και 43 χρόνια του παρέχει το μεταπολιτευτικό καθεστώς, ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, φρόντισε στην ομιλία του προς τα «πρόβατα» και τα «φυτά» της ΚΝΕ να δείξει ότι η βίαιη κατάληψη της εξουσίας αποτελεί παντοτινό αυτοσκοπό για τους εγχώριους απολογητές τόσο του αρχιεγκληματία Στάλιν όσο και του πλέον απάνθρωπου και αντεργατικού συστήματος.

Αφού αφήσουμε στην άκρη φραστικές γελοιότητες, όπως «να μάθουν τα παιδιά σας για την πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να ανθρωπέψει ο άνθρωπος», καθώς ο τρόπος της τριπλής χρήσης της λέξης άνθρωπος δείχνει έναν εντελώς αμόρφωτο τύπο, να σταθούμε στο… μεγαλειώδες «φινάλε» της λογοδιάρροιάς του, όπου ο θρασύδειλος και απόλυτα συστημικός Κουτσούμπας λέει τα εξής: «Συμπορευτείτε με το ΚΚΕ, γιατί δεν εγκατέλειψε ποτέ την επαναστατική πάλη. Δεν αποκήρυξε το σοσιαλισμό του 20ού αιώνα. Δεν έκρυψε ότι απέναντι στη στυγνή δικτατορία του κεφαλαίου υπάρχει μόνο η “δικτατορία του προλεταριάτου”, δηλαδή η εξουσία της εργατικής τάξης, που μαζί με τους κοινωνικούς πολύτιμους συμμάχους της αποτελούν τη συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία, που είναι η μόνη ικανή να ανοίξει το δρόμο της πραγματικής ελευθερίας, της ειρήνης, της ικανοποίησης των μεγάλων σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

Δεν κρύβει, λοιπόν, ο νυν υπεύθυνος διαχειριστής του κομματικού μαγαζιού του Περισσού, ότι το κόμμα του συνεχίζει να πιστεύει και (κυρίως) να ενεργεί προς την βίαιη κατάλυση του πολιτεύματος. Θα μπορούσε να πει ότι όλα αυτά που ειπώθηκαν δεν είναι παρά το απαραίτητο «χόρτο» που προσφέρεται σαν… επαναστατική τροφή στα εναπομείναντα κορόιδα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που όπως και οι… μάρτυρες του ιεχωβά περιμένουν τον δικό τους Γιαχβέ (με σφυροδρέπανο στην δική τους περίπτωση…).

Και όντως έτσι είναι, καθώς το ΚΚΕ αποτελεί εδώ και δεκαετίες μια εμπορική επιχείρηση με κομματικό προσωπείο που «μαδά» τα τελευταία «κοτόπουλα» που θεωρούν ότι τα κοτέτσια στις χώρες του «υπαρκτού σοσιαλισμού» είχαν απευθείας σύνδεση με τον… ερυθρό παράδεισο. Ανεξάρτητα, όμως, από τον… χιλιαστικό και απατεωνίστικο χαρακτήρα του ΚΚΕ, το ζήτημα το οποίο γεννάται έχει να κάνει με την μη κλήση του από τον αρμόδιο εισαγγελέα για το ύφος και το ήθος των δηλώσεών του. Εκεί θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αστειευόταν, ότι μιλούσε μεταφορικά, ότι κορόιδευε «το πόπολο» ή οτιδήποτε άλλο.

Μπορεί, βεβαίως, κάποιοι άλλοι να πουν ότι το φρόνημα και οι ιδέες δεν διώκονται, αλλά μόνο οι πράξεις, επομένως δεν τίθεται λόγος να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας, έστω και ελάχιστα σοβαρά, με το γελοίο παραλήρημα του γραφικού Κουτσούμπα. Γιατί, όμως, αυτό ισχύει μονόπλευρα και στην περίπτωση των Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διώκεται ξεκάθαρα το φρόνημα για ομιλίες και γραπτά, τα οποία γράφτηκαν την εποχή που υπήρχε ακόμη η Σοβιετική Ένωση και δεν έχουν σχέση με την σημερινή ιδεολογική και πολιτική πραγματικότητα;

Γιατί απομονώνονται επιλεκτικά φράσεις από μεταγενέστερες ομιλίες και γραπτά προκειμένου να δημιουργήσουν εντελώς εσφαλμένες εντυπώσεις και να έχουμε μια ξεκάθαρα δίκη ιδεών, όσο και αν εντελώς υποκριτικά το αρνούνται αυτό οι εμπνευστές της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην σύγχρονη ιστορία του Τόπου; Τελειώνουμε, λέγοντας ότι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε φυσικά η τελευταία φορά που το πολιτικό παχύδερμο Κουτσούμπας πουλάει «επαναστατιλίκι» εκ του ασφαλούς.

Γνωρίζει ότι τόσο αυτός όσο και το γερασμένο κατασκεύασμα από το κεντρικό κατάστημα της Μόσχας (το οποίο έχει κατεβάσει οριστικά και αμετάκλητα τα ρολά του) αποτελούν τον αριστερό προφυλακτήρα του καπιταλιστικού καθεστώτος, γι’ αυτό και βρίσκονται στο απυρόβλητο για τις τόσο εντυπωσιακά ψεύτικες λεκτικές εκρήξεις τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-koutsoumpas-h-katalush-tou-politeumatos-kai-h-prostasia-pou-parechetai-st#ixzz4tuGKZg93

Exit mobile version