Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμη και στην μακρινή Νορβηγία αγωνίζονται ενάντια στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης

Ακόμη και στην μακρινή Νορβηγία αγωνίζονται ενάντια στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης

Η κυβέρνηση του Όσλο δηλώνει στα εκατομμύρια των επίδοξων αφρικανών λαθρομεταναστών που ονειρεύονται να εκμεταλλευτούν οικονομικά και κοινωνικά την πατρίδα τους ότι εάν τελικά καταφέρουν να διεισδύσουν στην νορβηγική επικράτεια τότε δεν θα καλοπεράσουν μιας και οι Νορβηγοί πολίτες προσπαθούν δικαίως να προστατέψουν την οικονομία τους, την κοινωνία τους, την χώρα τους και τα σύνορα τους.

Στις 21 Σεπτεμβρίου το έγκριτο ειδησεογραφικό πόρταλ Sputnik ανέφερε ότι η διαδικτυακή ενημερωτική εκστρατεία του νορβηγικού υπουργείου Δικαιοσύνης με στοχοθετημένα μηνύματα και ντοκιμαντέρ που να πείθουν δυνητικούς λαθρομετανάστες να παραμείνουν στην Αφρική και στην Ασία αποδείχθηκαν άκρως επιτυχημένα, αφού έχει μειωθεί σημαντικά η λαθρομεταναστευτική ροή τα τελευταία χρόνια προς την Νορβηγία.

Υπενθυμίζουμε ότι το Όσλο έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια διεθνή εκστρατεία με στόχο την ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης στην Νορβηγία που συντελείται συνήθως με το κόλπο της αιτήσεως ασύλου από αφγανούς, πακιστανούς και αφρικανούς επίδοξους καταχραστές του νορβηγικού δημόσιου ταμείου.

Το κύριο μήνυμα της καμπάνιας είναι ότι η ίδια η νορβηγική κοινωνία είναι ορθώς εξαιρετικά προκατειλημμένη προς τους λαθρομετανάστες που επιβουλεύονται τα οικονομικά και κοινωνικά κεκτημένα της. Παράλληλα, είναι απίθανο να αποκτήσει άδεια παραμονής οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης θα θελήσει να αιτηθεί άσυλο στη Νορβηγία με μοναδικό στόχο να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση εις βάρος του νορβηγικού λαού, αντιθέτως είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει άμεση απέλαση για κάθε τέτοιο επίδοξο λαθρέποικο.

Αναλυτικά, η πρόσφατη ενημερωτική εκστρατεία κατά της λαθρομετανάστευσης στην Νορβηγία, που υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται άμεσα από την κυβέρνηση του Όσλο, έχει τo ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι βασίζεται κυρίως στο διαδίκτυο και ειδικότερα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook. Επιπροσθέτως το περιεχόμενο αυτής της καμπάνιας που δυναμικά αποτρέπει την λαθρομετανάστευση στην Νορβηγία είναι εκφρασμένο στις κύριες γλώσσες που μπορεί να διαβάσει ένας χαρακτηριστικός αφρο-ασιάτης, όπως τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα τίγκρε-χάσα (Ερυθραία-Σουδάν), τα ντάρι (Αφγανιστάν) και τα πάστο (Αφγανιστάν και Πακιστάν).

Ιδιαίτερα στην Σομαλία διαδόθηκαν γελοιογραφικά κόμικς και ταινίες σχετικά με τις κακουχίες λαθρομεταναστών που προσπαθούν να πετύχουν άσυλο στην Νορβηγία χωρίς να το δικαιούνται πραγματικά. Άλλωστε μια χαρακτηριστική απάτη για την άεργη και ξεκούραστη διαβίωση των Σομαλών στην Νορβηγία είναι ο ισχυρισμός των σομαλών γυναικών ότι είναι ανύπαντρες μητέρες. Με αυτόν τον τρόπο οι Σομαλοί εκμεταλλεύονται την νορβηγική νομοθεσία, που στην ουσία θέλει να προστατέψει τις νορβηγίδες ανύπαντρες μητέρες, για να λαμβάνουν γενναιόδωρα κοινωνικά επιδόματα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόσφατα ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη “μετανάστευση” Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε το θράσος να ζητήσει από την νορβηγίδα υπουργό Μετανάστευσης Sylvi Listhaug να αποδεχθεί περισσότερους λαθρομετανάστες από την Αφρική. Δηλαδή ο Αβραμόπουλος ζήτησε από την νορβηγική κυβέρνηση να μην κοιτάξει το συμφέρον του λαού της αλλά να γίνει επιβολή της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών (UNHCR) που ζητάει από τις Βρυξέλλες να εγκαταστήσουν ακόμη 40 χιλιάδες αφρικανούς λαθρέποικους στην Ευρώπη.

Ο Αβραμόπουλος λαμβάνει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο μισθό για να προωθεί τον λαθρεποικισμό που τα καταστροφικά του αποτελέσματα είναι περισσότερο από εμφανή σήμερα στην Ελλάδα. Όμως είναι αμφίβολο εάν θα εισακουστούν οι παράλογες και καταστροφικές του απαιτήσεις από το νορβηγικό κράτος που φροντίζει επιμελώς για το κοινωνικό και οικονομικό συμφέρον του νορβηγικού λαού. Αντιθέτως στο σημερινό κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι Έλληνες δεν δέχονται αποτελεσματική βοήθεια, ενώ οι λαθρομετανάστες λαμβάνουν χωρίς ημερομηνία λήξεως αφορολόγητα γενναιόδωρα επιδόματα, δωρεάν κατοικίες και πλήρη υγειονομική περίθαλψη.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή θα θέσει το συμφέρον της Ελλάδος πάνω από το συμφέρον των Βρυξελλών και των Ηνωμένων Εθνών και θα φέρει οικονομική ευημερία και κοινωνική ισορροπία πάλι στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akomh-kai-h-makrinh-norbhgia-sunechomena-kai-dunamika-prospathei-na-apwthhs#ixzz4tuUvxMWt

Exit mobile version