Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αν η Κομισιόν έχει ενστάσεις σχετικά με τις δομές φιλοξενίας των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, μπορεί πολύ απλά να τους μεταφέρει σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης επιθυμεί, εγώ τους προτείνω την Γερμανία. Γιατί δεν φτάνει που έχουμε γίνει αποδέκτες μιας πρωτοφανούς παρανομίας, καθώς υποθάλπουμε εγκληματίες τζιχαντιστές και στην Ελλάδα έχουμε και τους εξ αποστάσεως «ανθρωπιστές» να μας βάζουν και χέρι! Γιατί εγώ προσωπικά δεν είδα την Κομισιόν να κόπτεται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων εξαιτίας των μνημονίων. Αφού λοιπόν δεν περνάνε καλά να τους πάρετε εσείς κύριοι και αν δεν τους θέλετε ούτε εσείς, να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους που καλοπερνούσαν!

Γιάννης, Λέσβος

Στην Κομισιόν δεν αρκούν όλα τα προνόμια στους λαθρομετανάστες και έβγαλε έκθεση ότι στην Ελλάδα… κακοπερνάνε!

Συννελήφθησαν λέει δυο αλβανοί που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με μεγάλη ποσότητα χασίς. Χαίρω πολύ! Ότι έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι το γνωρίζουμε, καθημερινά περνάνε εκατοντάδες χιλιάδες και επειδή συλλαμβάνουν 2 από τους παράνομους εισβολείς το προβάλλουν στα ΜΜΕ για να μας δείξουν ότι υπάρχει αστυνομία, συνοριοφυλακή, δικαιοσύνη. Ρε, ποιον δουλεύουν;

Ηλιάνα, Κιλκίς

Λαθρομετανάστες στην Γερμανία: “Ευτυχώς βγήκε η Μέρκελ και θα συνεχιστούν τα επιδόματα και η ελεύθερη μετακίνηση των τζιχαντιστών”

Συγχαρητήρια στους Κύπριους αδερφούς μας του ΑΠΟΕΛ που ανέβασαν πανό για τα γλυπτά του Παρθενώνα που έκλεψαν οι Άγγλοι. Πραγματικά προκαλεί συγκίνηση ο έμφυτος πατριωτισμός των Κυπρίων μιας που τέτοιες εικόνες λείπουν από την superleague. Ελπίζω να μην βγει καμιά ευαίσθητη Ουέφα και ρίξει πρόστιμο στον ΑΠΟΕΛ για το πολιτικοποιημένο μήνυμα. Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα!

Γιώργος Τ.

Οι υπερήφανοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανό για τα κλεμμένα γλυπτά του Παρθενώνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-28-septembriou-2017#ixzz4txHpqlEY

Exit mobile version