Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραιτήθηκε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αυγής»: Σε βαθιά κρίση η φυλλάδα του Σύριζα

Παραιτήθηκε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αυγής»: Σε βαθιά κρίση η φυλλάδα του Σύριζα

Μπορεί τα «λιγούρια της εξουσίας» του ΣΥΡΙΖΑ να γεύονται τους καρπούς της, φαίνεται όμως ότι δεν είναι όλα ρόδινα καθώς κάποιοι απ’ αυτούς είναι εκτός… γεύματος. Είναι γνωστό ότι η κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή», βρίσκεται σε δυσχερή θέση, με την κυκλοφορία της να ξεπερνάει τα 1000 φύλλα με τα… χίλια ζόρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της φυλλάδας, αυτό παραιτήθηκε σύσσωμο, με το αιτιολογικό ότι δεν γίνεται τίποτα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για την σωτηρία του συγκεκριμένου εντύπου. Ακόμα και ο γραμματέας του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, «τα άκουσε» για τα καλά, από τους υπαλλήλους της εν λόγω ανθελληνικής εφημερίδας με τις πολύ χαμηλές πτήσεις κυκλοφορίας. Μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος ΔΣ, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ορίσει νέο ΔΣ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.

Τον περασμένο Ιούνιο είχε υποβάλει την παραίτησή του ο διευθύνων σύμβουλος της «Αυγής», Δημήτρης Στούμπος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αντικατασταθεί. Σαφές δείγμα της αδιαφορίας και της απαξίωσης της ιστορικής (για τον εθνομηδενισμό της) φυλλάδας από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ.

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη απεργία ακυρώθηκε τελικά, αλλά το μούδιασμα  σε όλους τους υπαλλήλους της «Αυγής’ είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, καθώς μπορεί να έλαβαν «διαβεβαίωση» ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το αργότερο θα  τους καταβληθεί ένας μισθός, από τους τέσσερις που τους οφείλονται, (χωρίς να υπολογίζονται τα οφειλόμενα από το 2011), γνωρίζοντας όμως το κύρος των «διαβεβαιώσεων» του ΣΥΡΙΖΑ στα δύο χρόνια παρουσίας της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-batheia-krish-h-fullada-ths-aughs.-paraiththhke-olo-to-ds#ixzz4u04wHgxH

Exit mobile version