Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία: Εκατοντάδες Έλληνες υπέγραψαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Χρυσή Αυγή χαράσσει τον δρόμο προς την ελευθερία. Με μια μεγαλειώδη πορεία ολοκληρώθηκε η χθεσινή εξόρμηση των συναγωνιστών από την Αιτωλοακαρνανία για την συλλογή υπογραφών σχετικά με το ψήφισμα διαμαρτυρίας για τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.

Οι Συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα πολιτικά κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, αλλά και για τα συστημικά ΜΜΕ που για ένα τέτοιο φλέγον ζήτημα δεν έχουν πει τίποτα.

Οι πολίτες του Αιτωλικού, του Νεωχωρίου και της Κατοχής ευχαρίστησαν τους Συναγωνιστές για την ενημέρωση και δήλωσαν πως θα είναι δίπλα στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για να μην δοθούν οι περιουσίες των Ελλήνων στους λαθρομετανάστες. Η αγάπη του κόσμου έδωσε φοβερή δύναμη και κουράγιο στους Συναγωνιστές για την συνέχιση και κλιμάκωση του Αγώνα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-chrushs-aughs-sthn-aitwloakarnania-ekatontades-ellhnes-up#ixzz4u5Eo9y6p

Exit mobile version