Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική δήλωση Καραγιαννίδη: Το επόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Σύριζα είναι η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

Προκλητική δήλωση Καραγιαννίδη: Το επόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Σύριζα είναι η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

Όταν στην προηγούμενη αναφορά μας τονίζαμε ότι «Ακολουθώντας την “τακτική του σαλαμιού”, οι “προοδευτικοί” έφεραν αρχικά το “σύμφωνο συμβίωσης”, φέρνουν τώρα το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και το επόμενο στάδιο θα είναι η υιοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων» δεν υπερβάλαμε καθόλου, αλλά προβλέπαμε μια ξεκάθαρη εικόνα από ένα ζοφερό μέλλον.

Ένα μέλλον, το οποίο δείχνει να είναι πολύ κοντινό τελικά, εάν λάβουμε υπόψη μας τα όσα είπε χθες στην Βουλή ένας εκ των πλέον εθνομηδενιστικών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος μιλώντας για το θέμα της «νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου για τα διεμφυλικά άτομα» είπε ότι «εμείς, που θέλουμε να τους αποδεχθούμε αυτούς τους ανθρώπους, θα τους βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχουμε και όσο περισσότερο μπορούμε: Και γάμο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ομόφυλων ζευγαριών και παιδοθεσία»!

Από το «σύμφωνο συμβίωσης», λοιπόν, και την «αλλαγή φύλου» πάμε τώρα στην τέλεση γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών! Ο εκφυλισμός των «προοδευτικών» του ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά δεν έχει πάτο, γνωρίζοντας ότι τα συνεταιράκια τους των ΑΝΕΛ στην εξουσία είναι εξίσου «λιγούρια» με αυτούς, η υπόλοιπη μνημονιακή αντιπολίτευση εμφορείται κι αυτή από τις ίδιες «αρχές» και «αξίες», ενώ βεβαίως η ΝΔ είτε θα υπερψηφίσει εξαρχής και το νέο αυτό αντιφυσικό και αντεθνικό νομοσχέδιο είτε θα «επιφυλαχθεί» να απαντήσει, όπως έκανε χθες για το ζήτημα της «αλλαγής φύλου».

Η απόλυτη ισοπέδωση των πάντων από τους αρνητές της Φύσης συνεχίζεται, έχοντας ως άλλοθι την ασαφή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και όχι την σαφή θέληση του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Κοντονή στα θεμέλια της Οικογένειας: Θα δώσω το “δικαίωμα” αλλαγής φύλου σε ανήλικους! Συμφωνεί και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-dhlwsh-surizaiou-bouleuth-to-epomeno-stadio-tha-einai-h-uiothesi#ixzz4u66sjYHN

Exit mobile version