Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια αξίζουν στους Αγιορείτες μοναχούς που δεν δέχτηκαν να πατήσει ο Τσίπρας το πόδι του στο περιβόλι της Παναγίας. Βέβαια, για ακόμη μια φορά απορώ πώς γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος αποδεδειγμένα άλλα λέει και άλλα κάνει, να έχει ψηφιστεί από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και πλέον δεν μιλάμε μόνο για πολιτικές υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Ο άνθρωπος αυτός δεν σέβεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και προκειμένου να επανεκλεγεί προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ακόμη και την θρησκευτικότητα των Ελλήνων. Περαστικά σε όποιον τον ψήφισε και ελπίζω στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε την μόνη δύναμη που είναι συνεπής και στα λόγια αλλά και στις πράξεις, την Χρυσή Αυγή!

Γιάννα, Σέρρες

Ζητά και τα… ρέστα η Fraport: Αφού πήραν τα 14 αεροδρόμια σε εξευτελιστική τιμή, απαιτούν 70 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση!

Θα περιμένουμε 4 μέρες για να ακούσουμε την απάντηση του ΕΣΡ στον συναγωνιστή Κασιδιάρη, για ποιον λόγο η Χρυσή Αυγή υφίσταται έναν πρωτοφανή αποκλεισμό από τα ΜΜΕ. Εγώ, σαν ψηφοφόρος, θα ακούσω τον κύριο πρόεδρο, αλλά μετά θα πρέπει να με ακούσει και αυτός! Εγώ, λοιπόν, σαν ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν θέλω να πληρώνω ούτε την ΕΡΤ ούτε τίποτα που καταλήγει στις τσέπες των δήμιων του Έθνους μας. Ούτε σεντς για τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος.

Φώτης, Πέραμα

Σε ετοιμότητα το τουρκικό προξενείο: Μόλις ψηφιστεί η προδοτική τροπολογία Σύριζα – Ανέλ θα ξεφυτρώσουν εκατοντάδες «τούρκικοι» σύλλογοι στην Θράκη!

Δεν θυμάμαι και εγώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση. Ακόμη και έτσι όμως, έστω και με τον ελάχιστο αυτό χρόνο, ο Γραμματέας του Κινήματος είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός ο οποίος δίνει κουράγιο στους Έλληνες και προτείνει λύσεις. Λύσεις οι οποίες οδηγούν στην Ελευθερία της Πατρίδας μας. Να είστε καλά κε Μιχαλολιάκο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σ΄ εσάς, γιατί είστε η μόνη μας ελπίδα.

Κωνσταντίνος Θ.

Νέες ίντριγκες στο κλεφτοΠασόκ και τσακωμός Γεννηματά-Θεοδωράκη για την εκλογική διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-30-septembriou-2017#ixzz4uAXXiUKF

Exit mobile version