Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενορχηστρωμένη απάτη αποδείχθηκε η… επενδυτική διάθεση των γερμανών της Fraport

Ενορχηστρωμένη απάτη αποδείχθηκε η... επενδυτική διάθεση των γερμανών της Fraport

Η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται συστηματικά από τους γερμανούς απατεώνες τοκογλύφους της Frankfurt Airport Services Worldwide ή Fraport με την απαραίτητη αγαστή συνεργασία των κομμουνιστών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού συνεχίζουν απροκάλυπτα να προσπαθούν να πλουτίζουν εις βάρος της Ελλάδος.

Από τις 28 Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, οι γερμανοί αποικιοκράτες της Fraport σκέφτονται να απαιτήσουν την αστρονομική αποζημίωση των 70 εκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα με την δικαιολογία ύπαρξης προβληματικών υποδομών στα “ιδιωτικοποιημένα” περιφερειακά αεροδρόμια, όπως χαλασμένες πόρτες, καμένες λάμπες και ληγμένους πυροσβεστήρες!

Το κόλπο των γερμανών ξεκινάει με την πρόσκληση “ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα” τον περασμένο τον Ιούνιο για την διεξαγωγή ελέγχων στις υποδομές των αεροδρομίων που έχει επιτάξει η Fraport. Η έκθεση του εμπειρογνώμονα ανέφερε ότι τα ελληνικά αεροδρόμια που βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο της Fraport προφανώς παρουσιάζουν φυσικές φθορές και φυσιολογικές  δαπάνες, όπως βλάβες στις πόρτες, καμένες λάμπες και ληγμένους πυροσβεστήρες.

Τώρα με την δικαιολογία ότι στην σύμβαση ιδιωτικοποίησης που υπέγραψε η Fraport με τους συνεργάσιμους στην καταλήστευση της Ελληνικής Δημόσιας Περιουσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβλέπονται τέτοιου είδους αποζημιώσεις, οι γερμανοί αποικιοκράτες τοκογλύφοι σκέφτονται να αξιώσουν απαίτηση 70 εκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα για φυσιολογική φθορά και χρήση, δηλαδή για λάμπες, πόρτες και πυροσβεστήρες!

Από την άλλη πλευρά η Fraport δεν έφερε ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα για να εκτιμήσει το κόστος της δωρεάν παραχώρησης σχεδόν της μισής δύναμης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις ανάγκες των ιδιωτικοποιημένων αεροδρομίων, ούτε να ελέγξει τις αμέτρητες καταγγελίες για την συστηματική καταπάτηση των δίκαιων των εργαζόμενων.

Καμία έκπληξη λοιπόν για το απύθμενο θράσος των αποικιοκρατών της Fraport που ανέλαβαν τα ελληνικά αεροδρόμια με ελάχιστο αντίτιμο και με χρήματα από δάνειο όπου εγγυητής είναι το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Συμπερασματικά οι ιδιωτικοποιήσεις νευραλγικών δημόσιων υποδομών, όπως χαρακτηριστικά τα αεροδρόμια, σε ξένους οικονομικούς παράγοντες επιφέρουν μόνο εκμετάλλευση, εξαπάτηση και φτώχεια στην Ελλάδα. Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου θα μπορέσει να διαχειριστεί όλη την δημόσια περιουσία προς πραγματικό όφελος των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enorchhstrwmenh-apath-apodeiknuetai-h-ependutikh-diathesh-twn-germanwn-ths#ixzz4uAZkP3sO

Exit mobile version