Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλωτά “hot spots” πολυτελείας με τηλεοράσεις, κλιματισμό, ίντερνετ και εστιατόρια ετοιμάζουν τώρα για τους «πρόσφυγες»!

Πλωτά “hot spots” πολυτελείας με τηλεοράσεις, κλιματισμό, ίντερνετ και εστιατόρια ετοιμάζουν τώρα για τους «πρόσφυγες»!

Πώς θα σας φαινόταν εάν διαβάζατε κάπου ότι «τα εν πλω κέντρα παρέχουν ανέσεις, όπως καμπίνες και τουαλέτες για την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, τηλεοράσεις, κλιματισμό, ίντερνετ, χώρους προαυλισμού και εστιατόριο»; Αναμφίβολα, ο νους σας θα πήγαινε σε κάποια υπερπολυτελή ξενοδοχεία πολλών αστέρων όπου παρέχονται όλα αυτά τα προνόμια.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική, καθώς η περιγραφή που διαβάσατε λίγο παραπάνω είναι απόσπασμα από καθημερινή καθεστωτική εφημερίδα και περιγράφει το πώς θα είναι τα πλωτά “hot spots”, τα οποία ετοιμάζονται για να πιάσουν τα Ελληνικά λιμάνια.

Χαρακτηριστικά επί του θέματος είναι και τα όσα διαβάζουμε λίγο παρακάτω, ότι δηλαδή «εκείνο που κάνει τα αρμόδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να κρατούν επιφυλακτική στάση είναι οι φόβοι αντίδρασης από τις τοπικές κοινωνίες. Και αυτό διότι τα ογκώδη πλωτά τοποθετούνται στα λιμάνια (για να υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος και νερού) με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό οι τοπικοί παράγοντες να αντιδράσουν στη θέα τους».

Μα καλά, τι περιμένανε στην ΕΛ.ΑΣ.; Να… πετάξουν την σκούφια από την χαρά τους οι κάτοικοι των νησιών που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, με την θέα των πλωτών hotspots;

Όσο για την συγκεκριμένη ιδέα, φαντάζει (και είναι) πρόκληση. Σε μια εποχή που η μέγγενη των Μνημονίων έχει γονατίσει τον Ελληνικό Λαό και τον έχει οδηγήσει στην φτώχεια, την πείνα, την ανεργία, την «κινεζοποίηση» για όσους συνεχίζουν να εργάζονται, το να δημιουργηθούν χώροι που με τις πολυτελείς ανέσεις τους περισσότερο θυμίζουν «αστεράτα» ξενοδοχεία παρά hotspots αποτελεί σαφή πρόκληση σε βάρος όλων αυτών των Ελλήνων, οι οποίοι επειδή δεν είναι «πρόσφυγες» δεν μπορούν να έχουν τις παραπάνω ανέσεις.

Με δεδομένο ότι μια τέτοια διαδικασία θα οδηγήσει σε νέα κύματα λαθρομετανάστευσης, μόλις γίνει γνωστό τι… περιποίηση περιμένει όσους εισέλθουν παράνομα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, η λύση βρίσκεται στην αυστηρή περιφρούρηση των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων μας και στην άμεση απομάκρυνση όσων δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία) και όχι στην ακόμη περαιτέρω διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης.

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας: Υπογράφουμε για να κηρυχθεί παράνομος και αντισυνταγματικός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plwta-hotspots-poluteleias-me-thleoraseis-klimatismo-internet-kai-estiatori#ixzz4uB0trhmJ

Exit mobile version