Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Καρακώστας στην Ελεύθερη Ώρα: «Η Πίστη μας στην Πατρίδα και το Θεό είναι πιο δυνατή κι από τη φωτιά!»

Ε. Καρακώστας στην Ελεύθερη Ώρα: «Η Πίστη μας στην Πατρίδα και το Θεό είναι πιο δυνατή κι από τη φωτιά!»

Συνέντευξη στη Βέτα Ανδρή

Από τους πιο δυναμικούς και νέους Βουλευτές στο κοινοβούλιο είναι ο Έλληνας Εθνικιστής Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κ. Ευάγγελος Καρακώστας, με σημαντική δράση στον Ελληνικό Πατριωτικό χώρο. Από το 2015 που εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή, έχει δώσει το στίγμα του στους Εθνικούς μας Αγώνες. Ο κ. Καρακώστας απάντησε ευχαρίστως στις ερωτήσεις που του θέσαμε για την «Ε.Ω.».

– Βέτα Ανδρή (Β.Α.): Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το νούμερο 1 εθνικό και ποιο το κοινωνικό ζήτημα σήμερα για την Ελλάδα και ποια η θέση της Χρυσής Αυγής;

Ευάγγελος Καρακώστας (Ε.Κ.): Είναι γεγονός καθομολογούμενο πως η Πατρίδα βρίθει προβλημάτων, των οποίων ο παρονομαστής είναι κοινός και καλείται μεταπολιτευτικό, αντεθνικό Καθεστώς. Η οικονομική χρεοκοπία, η ηθική σήψη και παρακμή, ο διαβρωτικός ρόλος της υιοθέτησης του λεγόμενου «δυτικού τρόπου ζωής» σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, ο εθνοαποδομητικός ρόλος της εξουσίας είτε αυτή είναι μαρξιστική είτε φιλελεύθερη, η αθρόα λαθρομετανάστευση και ο κυριολεκτικός εποικισμός της Ελλάδος από ορδές ισλαμιστών είναι προβλήματα σοβαρά το δίχως άλλο.

Για μας τους Εθνικιστές εντούτοις, ο μείζων εθνικός και κοινωνικός κίνδυνος καλείται Δημογραφικό Πρόβλημα και αφορά τον αργό και βασανιστικό θάνατο του Μεγάλου μας Έθνους, θάνατος ο οποίος συντελείται από συνειδητές αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας.

Ενδεχομένως θα υπάρξουν κάποιοι οι οποίοι θα θεωρήσουν υπερβολική την τοποθέτηση του Δημογραφικού στην κορυφή των σημερινών προβλημάτων, θεωρώντας ως σημαντικότερο πρόβλημα την σημερινή οικονομική κρίση. Προς αυτούς κυρίως απευθύνομαι. Η οικονομική επιστήμη διδάσκει πως την οικονομική ανάπτυξη διαδέχεται η οικονομική ύφεση και το αντίστροφο. Η διάρκεια και το μέγεθος των μεταβολών που συντελούνται, εξαρτώνται από τις πολιτικές που ακολουθούνται αλλά σε κάθε περίπτωση, ο λεγόμενος οικονομικός κύκλος δεν διαρρηγνύεται. Με απλά λόγια και για να μην κουράζω τους αναγνώστες σας, η οικονομική κατάσταση εξαρτάται κυρίως από την πολιτική μιας κυβερνήσεως, πολιτική η οποία είτε επιλύει είτε επιδεινώνει το υφιστάμενο πρόβλημα. Διατηρώ την ακλόνητη πεποίθηση πως η ελληνική οικονομία διαθέτει υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης υπό την καθοδήγηση μιας Εθνικής Διακυβέρνησης, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από το οικονομικό θαύμα που συντελέστηκε επί των ημερών του Στρατιωτικού Καθεστώτος 1967-1974.

Εν αντιθέσει προς τις οικονομικές μεταβολές, οι αντίστοιχες μεταβολές στην πληθυσμιακή σύσταση ενός Λαού καθίστανται στις περισσότερες των περιπτώσεων μη αναστρέψιμες. Μια Εθνική κυβέρνηση μπορεί να οδηγήσει την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης και στην πολυπόθητη ανάκαμψη, αλλά σαφώς και δεν θα μπορεί να σώσει την Ελλάδα εάν δεν υπάρχουν Έλληνες για να υπερασπιστούν την Πατρίδα. Επιπρόσθετα και προς επιβεβαίωση της ανωτέρω θέσεως, πως το Καθεστώς συνειδητά αγνοεί το Δημογραφικό, οφείλω να σας επισημάνω πως μια εκ των παραμέτρων του οικονομικού προβλήματος, το ασφαλιστικό, εξαρτάται άμεσα από το Δημογραφικό. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω πως στις αρχές του 2016 και σε αρμόδια επιτροπή της βουλής, ο προτεινόμενος τότε στη θέση του Διοικητή του ΙΚΑ ανέφερε πως η βιωσιμότητα του Ταμείου βασιζόταν στην αναλογία 4 εργαζομένων προς 1 συνταξιούχο, ενώ σήμερα η αναλογία αυτή είναι 1 εργαζόμενος προς 2 συνταξιούχους! Στην ερώτησή μου εάν έχει επισημάνει το πρόβλημα στην πολιτική ηγεσία απαιτώντας άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των γεννήσεων, απέφυγε να απαντήσει, δίνοντας και το στίγμα της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Η θέση της Χρυσής Αυγής επί του ζητήματος δεν έχει χαρακτήρα ευχολογίων, αλλά είναι απόλυτα ρεαλιστική: ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας, επιδότηση της μητρότητας, οικονομικά κίνητρα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, κρατική προστασία της ανύπαντρης μητέρας, απαγόρευση των εκτρώσεων. Το Έθνος πρέπει να αναζωογονηθεί και να δυναμώσει και για να συμβεί αυτό χρειάζονται όχι λαθρομετανάστες προσκεκλημένοι του «δημοκρατικού» τόξου που εγκαθίστανται μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά Ελληνόπουλα έτοιμα να εργαστούν για την ευημερία του Λαού μας και ικανά να πάρουν τα όπλα όποτε χρειαστεί να την υπερασπιστούν απέναντι σε κάθε επιβουλή.

– Β.Α.: Με ποιον τρόπο ενημερώνετε τους Έλληνες για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, δεδομένου του αποκλεισμού από τα ΜΜΕ;

Ε.Κ.: Ως γνωστόν, η «δημοκρατία» στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε το 1974 αλλά εν μέσω της πέμπτης δεκαετίας ζωής της, διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα στην εν λόγω αποκατάσταση. Έπρεπε να εισέλθει στη βουλή η Χρυσή Αυγή για να διαπιστώσει στην πράξη ο Ελληνικός Λαός το βαθμό «δημοκρατικότητας» του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, το οποίο είναι τόσο πιστό στο Σύνταγμα και στους Νόμους τους οποίους το ίδιο θέσπισε ώστε να φιμώνει και να αποκλείει το τρίτο κόμμα της χώρας, όπως αυτό ανεδείχθη από την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Τόσο σε θεσμικό όσο και σε δημοσιογραφικό επίπεδο, η μνημονιακή Τυραννία προβαίνει σε επίδειξη σταλινικής ισχύος, αποκλείοντας παράνομα τη Χρυσή Αυγή με ένα και μόνο στόχο: να μην αφυπνισθεί ο Ελληνικός Λαός για τα εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα στην πλάτη του, να εξακολουθούν οι κλέφτες πολιτικοί να λαφυραγωγούν τον ιδρώτα των Ελλήνων και να παραμένουν στην εξουσία και βεβαίως ατιμώρητοι.

Εμείς οι Εθνικιστές, προκαλούμε τους υβριστές μας, πολιτικάντηδες και στρατευμένους δημοσιογράφους, σε διάλογο, μα εκείνοι ως πραγματικοί «δημοκράτες» τον αρνούνται και τον αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών παρά ταύτα, έχει το προνόμιο που κανένα άλλο κόμμα δεν διαθέτει, να μπορεί να έρχεται σε άμεση επαφή με το Λαό. Σε δρόμους και πλατείες, σε καφενεία και σε χώρους εργασίας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τη Νεολαία του στην πρωτοπορία και την κοινοβουλευτική του ομάδα δευτερευόντως, μάχεται για την αφύπνιση του Λαού μας, η οποία και συνοψίζεται στο σύνθημα του τελευταίου κομματικού συνεδρίου: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι κάθε λογής κατήγοροι, υβριστές και συκοφάντες μας διαθέτουν ένα πακτωλό χρημάτων, κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα. Έχουν πίσω τους ξένες πρεσβείες, κυβερνήσεις, σκοτεινούς οργανισμούς. Θα ηττηθούν κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα νικήσουμε, διότι έχουμε μαζί μας τον Θεό και τον Λαό. Τότε, να είναι βέβαιοι οι σταλινίσκοι των διώξεων, των απαγορεύσεων και της φίμωσης πως θα τους ανταποδώσουμε την «δημοκρατία» τους στο εκατονταπλάσιο.

– Β.Α.: Ποια η στάση των Ελλήνων Εθνικιστών έναντι της ενορχηστρωμένης επίθεσης στην Ορθοδοξία;

Ε.Κ.: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα το οποίο στάθηκε και θα εξακολουθήσει να στέκεται συνειδητά και περήφανα στο πλευρό της Εκκλησίας, απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται από μαρξιστές και φιλελεύθερους. Δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής των συμπατριωτών μας πως σειρά μέτρων τα οποία θεσπίστηκαν και προωθούν την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας, ψηφίστηκαν τόσο από τις δυνάμεις της αριστεράς όσο και από την ψοφοδεή και πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία.

Διάφοροι φαιδροί νεοδημοκράτες αλλά και καλοπληρωμένα φερέφωνα της ΝΔ κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για υποκριτική στάση έναντι της Ορθοδοξίας. Ας απαντήσουν αυτοί οι «θεματοφύλακες της τσέπης τους» πού ήταν όταν η Χρυσή Αυγή πρωτοστατούσε στις συγκεντρώσεις που οργάνωσε η Εκκλησία για το ζήτημα της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες και στη συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα, πού ήταν αυτοί όταν η Χρυσή Αυγή τασσόταν κατά της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, κατά του συμφώνου συμβίωσης, κατά της καύσης των νεκρών, πού ήταν αυτοί όταν Χρυσαυγίτες πολεμούσαν στο πλευρό των Ορθοδόξων Σέρβων αδερφών ενάντια σε μουσουλμάνους και Νατοϊκούς, πού ήταν εν τέλει αυτοί όταν η Χρυσή Αυγή διαδήλωνε μαζί με τους μοναχούς της ηρωικής Ι.Μ. Εσφιγμένου κατά των εις βάρος της μεθοδεύσεων και διώξεων. Τότε θα αναδειχτούν σε όλο τους το βάθος, οι σύγχρονοι υποκριτές και φαρισαίοι της ΝΔ.

– Β.Α.: Σε τι ποσοστό φιλοδοξεί η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές; Σας ανησυχεί η σύσταση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς;

Ε.Κ.: Ο Πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι αγώνας εξασφάλισης συγκεκριμένου ποσοστού, αλλά καθημερινή μάχη εθνικής αφύπνισης. Εάν ήμασταν σαν τα κόμματα του καταχρηστικώς λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου, τότε ο Αρχηγός μας δεν θα είχε παρά να τάξει βασικό μισθό 1.000 ευρώ, σύνταξη στα 751 ευρώ και προπαντός «κοινοβουλευτικό καθεσπρεπισμό τύπου ΚΚΕ» οπότε και το Κίνημα θα συγκέντρωνε τουλάχιστο το 20% των ψήφων.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει λύσεις ρεαλιστικές επί του Ελληνικού Ζητήματος, το οποίο σαφώς και δεν αναλώνεται στο οικονομικό πρόβλημα των καιρών μας. Λύσεις οι οποίες δεν ευνοούν τους τοκογλύφους ή οργανωμένα, πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, αλλά τον Λαό και την Πατρίδα μας. Μπορεί βεβαίως η συνωμοσία σιωπής και η φίμωση της φωνής των Εθνικιστών να συμβάλλει αρνητικά στην εκλογική άνοδο του Κινήματός μας, όμως τούτη καθίσταται αναπόφευκτη εκ των συνθηκών: οι «δημοκράτες» μπορούν να κρύβουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αλλά δεν μπορούν να κρύψουν τα προβλήματα που ο Λαός μας βιώνει καθημερινά, μήτε τις εθνικές ταπεινώσεις που η Πατρίδα υφίσταται ελέω των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Η Χρυσή Αυγή συνεπώς, ακολουθεί πιστά τη θέση του Εθνικού Κυβερνήτη και Πατέρα της Έπους του 1940 Ιωάννη Μεταξά: «κάνε αυτό που πρέπει κι ας γίνει οτιδήποτε». Σε κάθε περίπτωση πάντως και όταν μιλούμε για ποσοστά, δεν είναι η Χρυσή Αυγή που βιάζεται να κυβερνήσει, είναι ο Λαός μας που πρέπει να βιαστεί για να σωθεί η Πατρίδα διότι η αλήθεια είναι πως εάν χρειάστηκαν μόλις 43 χρόνια για να φτάσει στο δεινό αυτό σημείο, μπορεί καθείς να συμπεράνει πως μετά από ακόμη 43 χρόνια διακυβέρνησης από τα κόμματα της κλεπτοκρατίας δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

Η σύσταση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς μας απασχολεί μόνο ως προς την επίδειξη θράσους των κλεφτοπασόκων να επανέλθουν στα πρότερα περασμένα μεγαλεία. Τα όνειρα των βολεμένων κι εκείνων που πλούτισαν κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ θα συντριβούν από την οργή των μη προνομιούχων τους οποίους κατέστρεψε το χθεσινό και αυριανό συνεταιράκι της ΝΔ, που καλείται κλεφτοΠΑΣΟΚ. Οι μη προνομιούχοι Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και τιμωρίας των ενόχων της μνημονιακής καταστροφής εκφράζεται μονάχα μέσα από το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, το οποίο είναι σήμερα τρίτο κόμμα και πολύ σύντομα θα είναι δεύτερο γιατί οι Έλληνες αηδίασαν και θέλουν να τελειώνουν με τους κομμουνιστές του Σύριζα τους οποίους έφερε στην εξουσία η ΝΔ και οι διώξεις της κατά της Χρυσής Αυγής.

– Β.Α.: Ένα δικό σας μήνυμα στους αναγνώστες της «Ε.Ω.»…

Ε.Κ.: Αφού ευχαριστήσω θερμά την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» και την κυρία Βέτα Ανδρή για την τιμή αυτής της συνεντεύξεως, θα ήθελα να στείλω το ακόλουθο μήνυμα στους σεβαστούς, πατριώτες αναγνώστες της:

Απέναντι στην μνημονιακή βαρβαρότητα και στον επιδιωκόμενο αφελληνισμό, ορθώνονται ελάχιστες φωνές Εθνικής Αντίστασης ως σπίθες μέσα στο βαθύ σκότος. Εκείνα τα οποία η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» κοινωνεί στους αναγνώστες της, η Χρυσή Αυγή τα υπερασπίζεται περήφανα τόσο στη βουλή των Ελλήνων, όσο και σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος. Μας καθυβρίζουν, μας συκοφαντούν, μας διώκουν όμως κάθε τους μεθόδευση θα συντριβεί κάτω από τον χαλύβδινο όγκο της Θελήσεώς μας διότι η Πίστη μας στην Πατρίδα και στο Θεό είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-e.-karakwsta-sthn-eleutherh-wra#ixzz4uLYOWwmq

Exit mobile version