Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική Οργάνωση ΝΔ: Παραπέμπεται σε δίκη για εικονικά έργα ο πρώην νομάρχης Γρεβενών

Εγκληματική Οργάνωση ΝΔ: Παραπέμπεται σε δίκη για εικονικά έργα ο πρώην νομάρχης Γρεβενών

Τέλος δεν έχουν οι δικαστικές περιπέτειες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, των οποίων τα έργα και οι ημέρες καθόλου άγνωστα δεν είναι στον ελληνικό λαό. Τελευταίος στην λίστα ο πρώην νομάρχης και δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν 114 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για τις απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008 που σύμφωνα με το βούλευμα είχε ως αποτέλεσμα, το Δημόσιο να ζημιωθεί έως και με 41.000 ευρώ.

Στο ίδιο δικαστήριο παραπέμπεται και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Σκόρδας, που την ίδια περίοδο προσκόμιζε στη νομαρχιακή αρχή παραστατικά για τα έργα που του ανέθετε ο πρώην νομάρχης, που όμως όπως απέδειξε ο έλεγχος που διενήργησαν κλιμάκια του ΣΔΟΕ δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Πλήρως αντιληπτό το πώς δρούσε το παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Το κομματικό στέλεχος επέφερε τη ζημία προς το δημόσιο, προς όφελος του «επιχειρηματία» και «επενδυτή» που εν τέλει δεν πραγματοποιούσε τα έργα, αλλά εισέπραττε το αντίτιμο. Μένει να αποδεχτεί αν όλα αυτά γίνονταν το αζημίωτο και αν υπάρχουν και άλλα αδικήματα που οφείλει να διερευνήσει η δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egklhmatikh-organwsh-nd-parapempetai-se-dikh-gia-eikonika-erga-o-prwhn-noma#ixzz4uO6A6ABq

Exit mobile version