Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος στην Ελεύθερη Ώρα: Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Συνταρακτικά είναι τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας, αλλά και πέριξ αυτής και είχαμε την τιμή να τα σχολιάσουμε μαζί με τον βουλευτή της Β’ περιφέρειας  Αθηνών, της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλία Παναγιώταρο, στον χώρο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

– Έχουμε πει και στο παρελθόν ότι στην πατρίδα μας εισήλθαν παράνομα πάνω από 1 εκατομμύριο ισλαμιστές από 71 διαφορετικές χώρες και το κράτος μας έχει ξοδέψει για αυτούς πάνω από 2 δις ευρώ ,τα οποία εξοικονόμησε μέσω της άγριας φορολογίας μας αλλά και διά των περικοπών των συντάξεων. Το άρθρο 81 του συντάγματός μας στα 2 πρώτα του άρθρα σαφέστατα επιβάλλει ποινή τρίμηνης φυλάκισης και πρόστιμο 1500 ευρώ σε όποιον εισέλθει παράνομα στην χώρα μας, κάτι που φυσικά δεν τηρήθηκε , τουναντίον μάλιστα πριμοδοτούνται οι παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα μας διά της σίτισης, διά της στέγασης αλλά και διά 400 ευρώ μηνιαίως. Η θέση του κόμματός σας είναι σαφής για το θέμα αυτό ,όμως εκτός του ότι θέλω να την επαναλάβετε θέλω να μου πείτε και πρακτικώς πώς θα διώξετε πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες από την πατρίδα μας;

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη και  τα ξέρετε αυτά και εσείς επειδή δημοσιογράφος είστε και ασχολείστε, ότι σε δύο-τρεις δεκαετίες το πολύ, οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη. Αν δεν κάνουμε κάτι, θα χαθούμε ολοκληρωτικά. Κάποιες χώρες το έχουν αντιληφθεί αυτό, αυτές οι χώρες είναι κυρίως χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες σθεναρά δεν δέχονται ούτε έναν λαθρομετανάστη στην πατρίδα τους και είναι η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Βουλγαρία και άλλες χώρες και κάνουν αυτό που πρέπει για την πατρίδα τους, για το έθνος τους, για το λαό τους. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις χώρες. Είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε, ο καθένας μπαίνει στη πατρίδα μας με όποιον τρόπο θέλει και  δεν τιμωρείται φυσικά και τυγχάνει επιδομάτων, χρημάτων, βοηθείας, νομικής προστασίας και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Μόλις προχθές μάς έγινε καταγγελία από τον Έβρο και όχι μόνο, ότι τους περιμένουν δικηγόροι Έλληνες δυστυχώς, αυτούς που έρχονται από την πλευρά της Τουρκίας ή από την Βουλγαρία επειδή είναι έτσι το έδαφος πάνω στο τριεθνές και προσέξτε τώρα το οξύμωρο, μπαίνουνε κάποιοι στη Βουλγαρία, και από τη Βουλγαρία μπαίνουν στην Ελλάδα, δεν μένουν στη Βουλγαρία που είναι μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συνεχίσουν την όποια διαδρομή τους, γιατί ξέρουν ότι στην Ελλάδα είναι πολύ άνετα και κομψά και ωραία για αυτούς και διότι βλέπουνε μία ολόκληρη κυβέρνηση να τους υποστηρίζει. Δισεκατομμύρια ευρώ από το 2015 μέχρι τώρα, έχουνε ξοδευτεί για το λαθρομεταναστευτικό, γιατί περί λαθρομεταναστευτικού πρόκειται και όχι για προσφυγικό, διότι μόνο το 5% είναι Σύριοι πρόσφυγες και οι υπόλοιποι είναι η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα ,είναι από την Αφρική, είναι από την Ασία, είναι απ’ όπου θέλετε. Συμβαίνουν σημεία και τέρατα, χρειάζεται μία πολύ αυστηρή και σθεναρή αντιλαθρομεταναστευτική πολιτική από μία χώρα σαν την Ελλάδα, εάν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Όχι όσοι εισέρχονται στην πατρίδα μας, μετά από πέντε χρόνια να μπορούν και να έχουν το δικαίωμα της ελληνικής υπηκοότητας, όχι να τους δίνουμε δωρεάν γη και να επιμορφώνονται κιόλας για το πώς θα την καλλιεργήσουν, την ώρα που χιλιάδες νέοι Έλληνες θέλουν να γίνουν αγρότες αλλά δεν μπορούν γιατί δεν έχουν βοήθεια από πουθενά και από κανέναν.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει νόμος που να λέει ότι  είναι ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος στη χώρα μας και να τιμωρούνται  αυστηρότερα, από φυλάκιση για τρεις μήνες και 1.500 ευρώ ,που δεν τηρείται ποτέ αυτό και να ξέρουν ότι υπάρχουν σύνορα και να φυλάσσουν τα σύνορα. Να τιμωρούνται παραδειγματικά όλοι όσοι εμπλέκονται στη μεταφορά τους και  κατά κύριο λόγο μιλάμε για τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, που κάνουν ό,τι γουστάρουν στην κυριολεξία στην πατρίδα μας και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα άλλων χωρών όπως του Ισραήλ και  της Ρωσίας. Στο Ισραήλ για να καταλαβαινόμαστε δεν επιτρέπονται ούτε ΜΚΟ, ούτε τίποτε απολύτως. Υπάρχουν  βέβαια διάφορες οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το Ισραήλ αλλά που είναι εκτός του Ισραήλ π.χ φυλακίζονται όποιοι εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα τους και καλά κάνουν. Πρέπει να γίνουν πολλά.

Επίσης θα μπορούσαμε, γιατί πλέον η κατάσταση μετά από 27 χρόνια περίπου, το 1990 έχει ξεκινήσει αυτό με την είσοδο των πρώτων Αλβανών στην πατρίδα μας ,πολλοί εκ των οποίων δεν είναι μόνο Αλβανοί στην πορεία νομιμοποιήθηκαν, να ξεκινήσουμε λοιπόν  μία διαδικασία, να ξεκινήσει από το σήμερα και να φτάσει μέχρι το 1990 σιγά σιγά, και να ελεγχθεί η κάθε μία περίπτωση εισελθόντα στην χώρα μας και να δούμε αν υπάρχει παρανομία κατά την είσοδό τους εδώ. Όπως επίσης με νόμο του κράτους πρέπει κάποιος που έχει πλαστό πτυχίο που το απέκτησε πριν 20-25 χρόνια και το χρησιμοποίησε για να διοριστεί παράνομα στο Δημόσιο, να φυλακίζεται με πολυετή φυλάκιση. Έτσι να κάνουμε και εμείς με όσους νομιμοποιήθηκαν παράνομα, όχι μόνο με τους λαθρομετανάστες πού νομιμοποιήθηκαν ή ελληνοποιήθηκαν ή κάτι άλλο, αλλά και με αυτούς τους Έλληνες κρατικούς λειτουργούς, οι περισσότεροι, γιατί αυτών οι υπογραφές χρειάζονταν για να μπορέσουν να νομιμοποιηθούν. Προσέξτε, το να τους βάλουμε φυλακή και να επιβαρύνουμε τον Κρατικό προϋπολογισμό νομίζω ότι είναι χαζό ,να τους επαναπροωθήσουμε πρέπει στις πατρίδες τους και αν υπήρχε μία Εθνική κυβέρνηση η οποία θα κινείτο προς αυτή την κατεύθυνση, τα πράγματα ξέρετε από μόνα τους θα έπαιρναν το δρόμο τους και πάρα πολλοί από τους λαθρομετανάστες θα έφευγαν. Καταρχάς θα σταματούσαν να υπάρχουν νέες είσοδοι τέτοιων..

Όλα γίνονται, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δηλαδή μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Να σας το πω αλλιώς. Καταρχάς δεν είναι μόνο  η αυστηρή φύλαξη των συνόρων, είναι σημαντικό και να σταματήσουν να έρχονται. Όταν αυτός που έρχεται στην πατρίδα μας δεν θα βρίσκει τίποτα, ούτε δουλειά, ούτε κατάλυμα, ούτε σπίτι, ούτε τίποτα, θα το ξανασκέφτεται. Όταν αυτός που εργάζεται εδώ παράνομα,  ή με κάποιον άλλον τρόπο, δεν θα έχει τη δυνατότητα για να βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό, να τα στείλει πίσω στην πατρίδα του, καταλάβατε τι λέω, τι θα σκεφτεί; Όταν στο μέλλον θα έχουμε Εθνικό νόμισμα δραχμή, να δω τι θα κάνουν, θα στέλνουν τις δραχμές τους στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές; Ενώ τώρα με το ευρώ  και το ξεχαρβάλωμα του τραπεζικού συστήματος όπου με πολύ μεγάλη άνεση μπορούσαν μέχρι πρότινος και μπορούν και μέχρι τώρα με άλλα συστήματα μέσω άλλων οδών, να στέλνουνε τα χρήματά τους, τα μη φορολογημένα χρήματά τους, στο εξωτερικό.

Μας έχουν βρει εδώ πέρα ότι είμαστε ο παράδεισος της παρανομίας, της ανομίας και του χαβαλέ και θέλουν τα πάντα. Σήμερα εσείς σαν εργοδότης έχετε δικαίωμα να έχετε στη δουλειά σας όποιον θέλετε, είτε αλλοδαπό, είτε οποιονδήποτε, αρκεί να είναι νόμιμος. Αν όμως για τους νόμιμους αλλοδαπούς υπήρχε ένα ειδικό τέλος υπέρ του ΑΕΠ, το νόμιμους εντός πολλών εισαγωγικών, θα σας ήταν πιο ακριβός ο αλλοδαπός εργάτης και σιγά-σιγά θα προτιμούσατε τον Έλληνα, έτσι δεν είναι; Μέτρα μπορούν να παρθούν πάρα πολλά, αρκεί να υπάρχει θέληση από την κεντρική διοίκηση. Αν δεν υπάρχει θέληση και το σθένος από την κεντρική διοίκηση δεν γίνεται τίποτα.

– Οι Έλληνες έχουμε δεχτεί δυστυχώς τα πάντα, όπως παράνομη υπερφορολόγηση, εισβολή λαθρομεταναστών, διακρίσεις εις βάρος μας, προσβολή του θρησκεύματός μας και πολλά ακόμη τραγικά… Μάλιστα πρόσφατα στα νέα βιβλία των Θρησκευτικών των δημοτικών μας σχολείων, βλέπουμε ότι η ύλη είναι προσβλητική για την Ορθοδοξία. Γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό και σχεδόν κανείς μας δεν αντιδρά;

Αυτό είναι από τα πιο λάιτ. Υπάρχουν και άλλα όπου επί της ουσίας  εξωραΐζουν το Ισλάμ, βρίσκουν μια παραπομπή από το κοράνι, που δεν ξέρουμε αν ισχύει, που λέει ότι όλα είναι καλά, θα μπορούσανε όμως να βάλουνε και 10 παραπομπές από το κοράνι που όλα δεν είναι καλά, παραπομπές που λένε να σφάξετε τους ανθρώπους τους, να βιάσετε  τις γυναίκες τους κλπ. Οι εθνομηδενιστές που είναι στο Υπουργείο Παιδείας, όχι μόνο τώρα αλλά και επί των άλλων κυβερνήσεων, θυμάστε Ρεπούση, Δραγώνα κλπ, όλοι αυτοί είναι εντεταλμένοι από συγκεκριμένους κύκλους στο εξωτερικό για να κάνουν τη δουλειά τους, την εθνομηδενιστική  δουλειά τους. Εγώ θα πω  κάτι άλλο τώρα που θα στεναχωρήσει κάποιους, η επίσημη ελλαδική εκκλησία τι κάνει; Τίποτα. Δεν μας είπαν ότι έλεγξαν τα βιβλία ; Εάν η εκκλησία της Ελλάδος έφερνε σθεναρή αντίσταση και αντιδράσεις, αυτά τα αίσχη, που δεν κάνουν ούτε για προσάναμμα, διότι όχι βιβλία Θρησκευτικών δεν είναι αυτά ,αλλά  κάτι αηδίες είναι, αισχρά, γελοιότητες. Σίγουρα θα μπορούσανε τα βιβλία των Θρησκευτικών να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα αλλά δυστυχώς και εδώ είναι το παράπονο, νομίζω, όλων όσων αντιλαμβάνονται εμμέσως ή αμέσως τα εκκλησιαστικά ζητήματα, ότι δεν έγινε τίποτα επί της ουσίας από τον Αρχιεπίσκοπο και είναι κρίμα αυτό το οποίο λέω.

Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, θα το έχετε δει και εσείς, μία υπεύθυνη δήλωση άρνησης παρακολούθησης των Θρησκευτικών, ειδικότερα των κεφαλαίων αυτών που λένε φημολογίες. Προτρέπω και εγώ και παρακαλώ όσους ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την προωθήσουν αυτήν τη δήλωση, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι να αντισταθούν έστω και με αυτό τον τρόπο.

Έχω κάνει ένα flashback από την αρχή του μνημονίου έως τώρα, τον καιρό πριν το πρώτο μνημόνιο το 11, θυμάστε τι γινότανε με τους αγανακτισμένους πολίτες που μαζεύονταν στο Σύνταγμα, οι οποίοι δεν είχαν κομματική ταυτότητα, ήταν απλοί Έλληνες οι οποίοι έβλεπαν ότι ξαφνικά καταρρέει η γη κάτω από τα πόδια τους, εκατοντάδες χιλιάδες διαμαρτυρήθηκαν χωρίς να ξέρουν γιατί. Ήταν ασυντόνιστοι και ανοργάνωτοι και το κράτος μαζί με το παρακράτος πολύ όμορφα και ωραία κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πρώτου μνημονίου, παρακρατικά λειτουργώντας ως βραχίονας του συστήματος, πέταξαν μολότοφ τάχα μου στην αστυνομία, η αστυνομία γέμισε με χημικά και την ώρα που ψηφιζόταν το μνημόνιο έξω από τη Βουλή, σε λίγο δεν υπήρχε κανένας εκεί. Αυτή ήταν η πρώτη απογοήτευση των Ελλήνων, η δεύτερη, όχι απογοήτευση, αλλά κατραπακιά που έφαγαν οι Έλληνες, ήταν από τη Χρυσή Αυγή η οποία το 2012 πήρε ένα πολύ υψηλό ποσοστό και το 2013 βρισκόταν δημοσκοπικά στο 20 με 17%, τότε που ήμασταν η ελπίδα των Ελλήνων.

Δυστυχώς με το περιστατικό που συνέβη  με το φόνο του Φύσσα από τον Ρουπακιά, τότε όλο το σύστημα έπεσε με μένος πάνω στη Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό πάλι δεν έκαμψε τους Έλληνες πολίτες. Η δολοφονία των δύο πατριωτών στο Ηράκλειο μετά την 1η Νοεμβρίου, τρομοκράτησε πάρα πολύ τους Έλληνες, αυτό ήταν επίσης ένα παρακρατικό χτύπημα και κάποια στιγμή αξίζει να κάνουμε μια συζήτηση μόνο για αυτό, για το πώς λειτούργησαν οι παρακρατικοί και τι βοήθεια είχαν γενικότερα από το σύστημα και γιατί μένουν, παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι και σήμερα. Παραμένουν ασύλληπτοι γιατί ήταν εντεταλμένοι. Είναι όπως τα χρόνια της 17 Νοέμβρη, που δεν μπορούσε να τους βρει και να τους συλλάβει κανένας, θυμάστε τι γινότανε, όπως την περίπτωση της Λουίζας Ριανκούρ, όπου από κάποια σπόντα, κάποιες υπηρεσίες της αστυνομίας πήγαν να τους συλλάβουν, και ο από μηχανής θεός τούς το σφύριξε και φύγανε και γλιτώσανε. Το ίδιο συμβαίνει και με τους δολοφόνους των δύο συναγωνιστών μας. Έτσι, εκεί φοβήθηκε ο κόσμος, πολύ, ότι θα τους δολοφονήσουν αυτούς ότι θα τους κυνηγήσουν κλπ.

Και το τρίτο και χειρότερο χτύπημα που έφαγε ο Έλληνας ήταν δύο χρόνια μετά, όταν εξέλεξε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, πιστεύοντας στις αντιμνημονιακές πολιτικές κορώνες τις οποίες έλεγε, με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα, που το 63% των Ελλήνων είπε όχι, και είπε θέλουμε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είπε θέλουμε σύγκρουση με όλους και σκεφτείτε όλα αυτά εν μέσω capital control, εν μέσω τρομοκρατίας και τα λοιπά. Και αφού ο λαός έδωσε λευκή επιταγή στον Τσίπρα να αποχωρήσει από την μνημονιακή του πολιτική, την επομένη το πρωί τους πρόδωσε όλους. Εκεί έφαγε το μεγαλύτερο ξενέρωμα και απογοήτευση και προδοσία ο ελληνικός λαός. Και ξέρετε τι είπε, όλοι ίδιοι είστε, ό,τι και να ψηφίσουμε, μνημόνιο θα βγαίνει και ένα μήνα μετά τις συμπλοκές του 2015, 50% αποχή. Ήταν στις παραλίες ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει.

Σήμερα, ο κόσμος βρίσκεται στη φάση απογοήτευσης, οι περισσότεροι είναι πνιγμένοι στα χρέη, γνωρίζετε τι θέλω να πω, ότι ένα νοικοκυριό δεν μπορεί να πληρώσει τους βασικούς λογαριασμούς του, από τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, που το μόνο που κάνουνε από την πρώτη έως τις τριάντα του μηνός, είναι να ψάχνουν να βρούνε το πώς θα μπορέσουν να πληρώσουν όλα τα κερατιάτικα που τους έχει φορτώσει η Τρόικα, τα μνημόνια, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και όλοι όσοι ψήφισαν και στήριξαν τα μνημόνια. Για αυτό ο κόσμος έχει σαλτάρει, έχει παραδοθεί το μεγαλύτερο τμήμα του και πρέπει κάτι να γίνει συνταρακτικό για να ξεσηκωθούν και πάλι.

– Στις 31-1-2017, δόθηκαν από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, όλα τα κόκκινα δάνεια στην εταιρεία PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ για να διευθετηθεί η πληρωμή αυτών. Η εταιρεία αυτή είχε την στιγμή εκείνη ως πρόεδρό της τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος τον κύριο Αβραάμ Μωυσή, η δε εταιρεία αυτή αργότερα συνεταιρίσθηκε με την εταιρεία του ξάδελφου του υπουργού οικονομικών, Ε.Τσακαλώτου. Θέλω τα σχόλιά σας επ’ αυτών…

Καταρχάς θεωρώ ότι ο πρόεδρος του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου, ήταν ο καταλληλότερος για αυτήν τη δουλειά, για δάνεια και τράπεζες, εκ φύσεως. Τώρα από κει και πέρα όπως βλέπετε έφυγαν από τον εν λόγω κύριο και πήγανε σε έναν συγγενή του Τσακαλώτου. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αυτό το οποίο διαβάσαμε και διαβάσατε και εσείς και συζητήθηκε πολύ, δεν σημαίνει ότι θα λυθούν τα προβλήματα των δανειοληπτών. Αφού σκοπεύουν να τα δώσουν στα funds σε εξευτελιστικές τιμές στο 10% ή 20% της αξίας τους, γιατί δεν κάνουν ό,τι έγινε και στην Κύπρο και αλλού.

Πριν το δώσουν σε ένα fund, να πάνε στον δανειολήπτη και να του πούνε, κύριε Παναγιώταρε, κύριε Παπαζήση, το δάνειο αυτό θα το δώσουμε σε ένα fund στο 10% της αξίας του, μας δίνετε και εσείς το 10% για να το δώσουμε σε σας και να τελειώνετε; Δεν κάνουν ούτε αυτό. Όπως επίσης το ελληνικό κράτος οφείλει αλλά δεν το κάνει, γιατί σύμφωνα με το άρθρο 95 του Συντάγματος, παράγραφο 5, λέει με απλά λόγια, ότι το κράτος οφείλει να υπακούει σε τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων και να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, που σημαίνει όταν ένα δικαστήριο βγάλει μία τελεσίδικη απόφαση υπέρ του δανειολήπτη για κάποιο δάνειο, και υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αποφάσεις δικαστηρίων τελεσίδικες για όλων των ειδών τα δάνεια υπέρ δανειοληπτών, θα έπρεπε το κράτος αυτομάτως να τις ορίζει ως νόμο του Κράτους και όχι να επαφίεται στο ότι όποιος πάει και το τρέξει δικαστικά και κουραστεί και πληρώσει και ταλαιπωρηθεί, στο τέλος να δικαιωθεί. Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι θέλω να πω. Αποφάσεις, όχι μόνο με το νόμο Κατσέλη για λόγους αδυναμίας,  έχουνε βγει εις βάρος των τραπεζών με διάφορους ισχυρισμούς αποδεδειγμένους, ότι οι τράπεζες κάνουν τοκογλυφία, τα ψιλά γράμματα κλπ. Δυστυχώς, το κράτος δεν βοηθάει τον Έλληνα πολίτη, παρά βοηθάει μόνο τις τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sthn-eleutherh-wra#ixzz4ud6xsFwG

Exit mobile version