Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφυγε από τον Σύριζα ο Χρυσόγονος και η συνιστώσα του – Επιχειρούν να παρουσιάσουν «αντιρρησίες» για να σώσουν την αριστερά

Έφυγε από τον Σύριζα ο Χρυσόγονος και η συνιστώσα του - Επιχειρούν να παρουσιάσουν «αντιρρησίες» για να σώσουν την αριστερά

Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από την στιγμή που ο Σύριζα υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο προσχωρώντας στο στρατόπεδο της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, όμως μόλις τώρα είχαμε την πρώτη αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Ευρωβουλευτή του Σύριζα, Χρυσόγονο, ο οποίος όψιμα θυμήθηκε ότι το κόμμα του έχει υπερψηφίσει 2 μνημόνια και έχει ταράξει τους Έλληνες στην φορολογία. Μαζί με αυτόν, μάλιστα, αποχώρησε και ολόκληρη η… συνιστώσα του, ύστερα από σχετική ψηφοφορία που κάνανε.

Από το 2000 μέλη της εν λόγω συνιστώσας, μονάχα 31 ψήφισαν για την παραμονή στην κυβέρνηση, γεγονός που φανερώνει την απαξίωση που βιώνει ο Σύριζα. Ταυτόχρονα δείχνει τις απέλπιδες προσπάθειες που διεξάγονται για την διάσωση της «αγίας αριστεράς» από τις συνέπειες της διακυβέρνησης.

Θυμίζουμε ότι παρόμοιες τακτικές είχαν χρησιμοποιηθεί και κατά την αμαρτωλή διακυβέρνηση ΝΔ – ΚΚΕ και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ που οδήγησαν στο μέγα σκάνδαλο της Siemens. Και τότε η αριστερά είχε πραγματοποιήσει ψεύτικες διασπάσεις για να αποπροσανατολίσει τον Λαό και να δημιουργήσει την «καλή» και την «κακή» αριστερά. Τα αποτελέσματα τα βιώσαμε 20 χρόνια μετά.

Ας θυμίσουμε και μια αξιόλογη δήλωση Χρυσόγονου από το παρελθόν, πριν αρχίσει τις “αντιφασιστικές” υποκλίσεις για να τον “παίζουν” τα κανάλια:

Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτής Σύριζα: “Ο Σαμαράς παραδέχτηκε εκ παραδρομής την άδικη καταδίωξη κατά της Χρυσής Αυγής”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efuge-apo-ton-suriza-o-chrusogonos-kai-h-sunistwsa-tou-epicheiroun-na-parou#ixzz4ujTsu1m2

Exit mobile version