Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σεβασμός στους Έλληνες!

Σεβασμός στους Έλληνες!

Όταν η νοοτροπία του ραγιαδισμού και της υποταγής καλλιεργείται στο Λαό μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης και της ανηλεώς βομβαρδιστικής προπαγάνδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τότε είναι αναπόφευκτο το Κράτος να γίνεται έρμαιο ξένων κέντρων τα οποία σαφώς και δεν υπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Προτού όμως κατηγορήσουμε τους ξένους για παρέμβαση στα ελληνικά εσωτερικά ζητήματα, οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι: οι ξένοι βρίσκουν και τα κάνουν! Εάν δεν υπήρχαν οι πρόθυμοι «καλοθελητές» εντός των τειχών, τότε καθίσταται σαφές πως κανένα από τα νομοθετικά εκτρώματα τα οποία ψηφίζονται από τα κόμματα του υποτιθέμενου «δημοκρατικού» τόξου δεν θα μπορούσε να περάσει, σύμφωνα πάντοτε με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Η νομοθέτηση ωστόσο, ήτοι η κρατική επιβολή δια του νόμου, είναι παράμετρος μόνο του γενικότερου σχεδίου απώτερος στόχος του οποίου είναι όσα αντεθνικά νομοθετούνται να καταστούν συνείδηση του Λαού μας. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν είναι η νομοθέτηση το μείζον πρόβλημα για την Πατρίδα και το Λαό ή εν γένει για το Ελληνικό Έθνος, νομοθέτηση η οποία μπορεί να ακυρωθεί με νέα νομοθέτηση, αλλά αντίθετα το μείζον είναι η καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας στο Λαό μας η οποία και επιχειρείται μέσω των κρατικών θεσμών και μηχανισμών.

Η ανωτέρω εισαγωγή κρίνεται επιβεβλημένη για να αντιληφθεί και να κατανοήσει κανείς τον τρόπο δράσης των ξενοκίνητων δυνάμεων οι οποίες δρουν στο εσωτερικό του Κράτους υπό μορφήν πέμπτης φάλαγγος. Πολύ περισσότερο όμως βοηθά στο να ερμηνευτούν ενέργειες και πράξεις οι οποίες παρουσιάζονται ως δείγματα σεβασμού και προοδευτικότητος, ενώ επί της ουσίας δεν αποτελούν παρά…

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sebasmos-stous-ellhnes#ixzz4uuOCalnG

Exit mobile version