Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κολομβία της Ευρώπης η Αλβανία» καταγγέλλει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Τίρανα

«Κολομβία της Ευρώπης η Αλβανία» καταγγέλλει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Τίρανα

Άλλη μια επιβεβαίωση του ότι η Αλβανία αποτελεί ένα κράτος το οποίο έχει ανάγει την παραγωγή και το εμπόριο ναρκωτικών ως κύρια ενασχόληση, ήρθε δια μέσου του Αμερικανού πρεσβευτή στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου, ο οποίος σε ομιλία του στην Σχολή Δικαστών της χώρας κατήγγειλε το αλβανικό οργανωμένο έγκλημα, που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Όπως είπε, «επί Ράμα, η Αλβανία έγινε η χασισοφυτεία της Ευρώπης ή, αλλιώς, η “Κολομβία της Ευρώπης”, όπως την αποκαλούν, με τα βρώμικα δολάρια από αυτές τις δραστηριότητες να υπολογίζονται σε δισεκατομμύρια». Η αλβανική αντιπολίτευση επανειλημμένα έχει κατηγορήσει ευθέως τον Έντι Ράμα ως αποκλειστικό υπεύθυνο γι’ αυτό.

Ο Ντόναλτ Λου μίλησε για «μεγάλα ψάρια» που χαίρουν ασυλίας, για δικαστές που δωροδοκούνται και για διεφθαρμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Επίσης, επικαλέστηκε εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σύμφωνα με τις οποίες η Αλβανία είναι κέντρο πορνείας, ξεπλύματος χρήματος και διακίνησης ναρκωτικών και όπλων. Κατά τον Αμερικανό πρέσβη, τη χώρα λυμαίνονται τέσσερις μεγάλες «φατρίες», που ελέγχουν είκοσι μικρότερες «εγκληματικές φαμίλιες».

«Οι αρχηγοί των αλβανικών εγκληματικών οργανώσεων σπάνια συλλαμβάνονται και σχεδόν ποτέ δεν διώκονται» είπε ο Ντόναλντ Λου, χρησιμοποιώντας ως απόδειξη των λόγων του τα στοιχεία που δείχνουν ότι το 2016 η αλβανική αστυνομία συνέλαβε 1.349 άτομα για αδικήματα που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά λιγότεροι από 100 καταδικάστηκαν.

Αυτή την Αλβανία του Ράμα, που προστατεύει τους δημιουργούς και διακινητές ναρκωτικών, είναι στην οποία, δυστυχώς, «κάθεται σούζα» (και) η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο για την καταπάτηση των Εθνικών και ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όσο και για το θράσος της για το ζήτημα των «τσάμηδων».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kolombia-ths-eurwphs-h-albania-kataggellei-o-presbeuths-twn-hpa-sta-tirana#ixzz4v60N0gCF

Exit mobile version