Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική δράση του Μετώπου Νεολαίας: Αγώνας ασυμβίβαστος μέχρι την τελική νίκη! Φωτορεπορτάζ

Σε μια κοινωνία που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται σθεναρά. Είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, με τον αδιάκοπο αγώνα για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη να αποτελεί την δεύτερη φύση τους.

Στην πρώτη γραμμή, πάντοτε οι νέοι και οι νέες του Μετώπου Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον λυσσαλέο πόλεμο που έχουν κηρύξει στην πατρίδα μας οι πάσης φύσεως προδότες και ανθέλληνες. Με θάρρος και τόλμη, αψηφώντας τις άναρθρες κραυγές του ξεπουλημένου συστήματος, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά τους, συντασσόμενοι με υπερηφάνεια κάτω από το Μαυροκόκκινο Λάβαρο.

Αυτό το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017, τα «παιδιά με τα μαύρα» έδωσαν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα ότι το Εθνικιστικό Κίνημα δεν κάνει βήμα πίσω! Αντιθέτως, μάχεται παντού, σε δρόμους και πλατείες, από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας, αποτελώντας το τελευταίο κάστρο του Ελληνισμού.

Περισσότερες φωτογραφίες στο antepithesi.gr 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-drash-tou-metwpou-neolaias-agwnas-asumbibastos-mechri-thn-telikh-n#ixzz4vauonQLg

Exit mobile version