Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επεισόδια και μολότοφ από κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια: «Πλήρης η απουσία του κράτους» καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Νέα επεισόδια και μολότοφ από κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια: «Πλήρης η απουσία του κράτους» καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Για ένα ακόμη βράδυ Παρασκευής τα Εξάρχεια πήραν φωτιά! Δεκάδες βόμβες μολότοφ από τους προστατευόμενους του πολιτικού συστήματος και συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μπαράζ επιθέσεων κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, έγιναν το βράδυ της Παρασκευής και διήρκεσαν έως τα ξημερώματα.

Οι αναρχικοί επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις στις οδούς Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Σημειώνεται ότι στα επεισόδια αυτά δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ η αστυνομία δεν έκανε προσαγωγές.

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων ζητούν μείωση των δημοτικών τελών επειδή δεν προστατεύονται

Για πλήρη απουσία του κράτους μιλούν κάτοικοι των Εξαρχείων, ενώ στην περιοχή σημειώθηκαν για ένα ακόμη βράδυ επεισόδια. Η περιοχή είναι σαν να μην υπάγεται στην ελληνική επικράτεια, εκτιμούν οι κάτοικοι των Εξαρχείων και εξαιτίας αυτού ζητούν τη μείωση των δημοτικών τελών.

«Και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις η αστυνομία επέλεγε να μην παρεμβαίνει στην περιοχή, αλλά με την κυβέρνηση Σύριζα το φαινόμενο έχει ενταθεί. Η αστυνομία δεν πλησιάζει καν την πλατεία, υπηρεσίες και τράπεζες φεύγουν από την περιοχή ενώ έχουν απειληθεί ακόμα και εργαζόμενοι στην καθαριότητα που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epeisodia-kai-molotof-apo-koukouloforous-sta-ejarcheia-plhrhs-h-apousia#ixzz4vbyuoX8d

Exit mobile version