Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρές συκοφαντίες από το «Βήμα» για Ασπρόπυργο: Δεν έμαθαν ότι οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή;

Αισχρές συκοφαντίες από το «Βήμα» για Ασπρόπυργο: Δεν έμαθαν ότι οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή;

Η εφημερίδα «Το Βήμα» μπορεί να άλλαξε ιδιοκτησία, αλλά δεν αλλάζει χαρακτήρα ως επίσημη φωνή του κατακτητή, ούτε χρώμα ως μία φυλλάδα βαθύτατα κίτρινη και συκοφαντική.

Μπροστά στην κάψα του κατακτητή, λοιπόν, να συκοφαντήσει το Κίνημα της Χρυσής Αυγής που εκφράζει την βούληση των Ελλήνων για Ελευθερία, η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν λογαριάζει τίποτα και θα πει κάθε πιθανό κι απίθανο ψέμα.

Δημοσίευσαν, λοιπόν, ολάκερο άρθρο με τίτλο «Οι Χρυσαυγίτες Ξανάρχονται», όπου λέγονται σημεία και τέρατα περί της υποθέσεως του Ασπροπύργου. Βέβαια, όπως θυμόμαστε, η υπόθεση έχει ήδη διαλευκανθεί και οι δράστες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την φυλλάδα «Το Βήμα».

Διαβάστε σχετικά:

Να ανακαλέσουν οι συκοφάντες: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή οι συλληφθέντες στον Ασπρόπυργο

Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο – Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Νέο κύμα λάσπης και στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής με αφορμή επεισόδια στον Ασπρόπυργο

Στην φυλλάδα μίλησαν και δύο «θύματα», οι οποίοι βεβαίως κατονόμασαν την Χρυσή Αυγή ως υπαίτια. Τι σημασία έχει αν πιάστηκαν οι δράστες και δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή; Το πολιτικό συμφέρον της εφημερίδας και τα πιθανά κέρδη στα οποία αποσκοπούν οι λαθρομετανάστες προστάζουν να είναι η Χρυσή Αυγή υπαίτια.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις των Πακιστανών:

Αμπντούλ Λετίφ από το Πακιστάν: «Πήγα στην αστυνομία να τους καταγγείλω και με κράτησαν για τρεις μέρες παράνομα επειδή δεν είχα την προσωρινή άδεια διαμονής – μου την είχαν κλέψει εκείνοι που με έδειραν! Τους ξέρω αυτούς που με χτύπησαν, τους έβλεπα στην Γκορυτσά. Είναι της Χρυσής Αυγής. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να δουλέψω, έχω πρόβλημα στα πλευρά και έχασα την όρασή μου στο αριστερό μάτι».

Ασφάκ Μαχμούντ επίσης από Πακιστάν: «Αυτούς που με χτύπησαν τους ήξερα, τους είχα ξαναδεί στον Ασπρόπυργο. Με είχαν βάλει στο μάτι επειδή είμαι υπεύθυνος στην τοπική επιτροπή στην Γκορυτσά και βοηθάω συμπατριώτες μου».

Πραγματικά συγκινητικές οι δύο «μαρτυρίες» και συνάδουν με την πάγια «γραμμή» που δίδεται στους μάρτυρες κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής. «Στοχοποίηση», «αστυνομική αυθαιρεσία» και άλλα τέτοια για να συμπληρώνουν το καρέ.

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα στην όλη ιστορία: Οι δράστες βρέθηκαν και δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Ας πληροφορήσει κάποιος την δημοσιογραφίσκο για αυτό το γεγονός και ας πει στους πακιστανούς ότι το παραμύθι έχει τελειώσει.

Επίσης, ας γνωρίζουν ότι διαδίδοντας τέτοιου είδους αναίσχυντα ψεύδη το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ στην επόμενη τρομοκρατική επίθεση που θα διοργανώσει το παρακράτος κατά της Χρυσής Αυγής.

Και μια ιστορία από τα παλιά για να γίνει αντιληπτό πόσο… “αξιόπιστη” είναι η συγκεκριμένη φυλλάδα:

Η ακόλουθη φωτογραφία φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε και για άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», στο οποίο αναφερόταν ότι «αίσθηση προκαλεί μία από τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της Χρυσής Αυγής κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low». Βεβαίως, το μόνο που προκαλεί «αίσθηση» είναι το πόσο ψεύτικες μπορεί να είναι οι ειδήσεις που παρουσιάζουν οι «σοβαροί δημοσιογράφοι» από τους μεγάλους εκδοτικούς ομίλους.

Δυστυχώς για την φυλλάδα, ο άνθρωπος στην φωτογραφία είναι ο Στρατηγός Alfredo Alves Reinado, από το Ανατολικό Τιμόρ που σκοτώθηκε το 2008, ενώ κρατάει έναν εκτοξευτήρα Μ72.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischro-sukofantiko-arthro-apo-to-bhma-gia-aspropurgo-den-mathane-oti-oi-dr#ixzz4vhEW485Z

Exit mobile version