Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει καριερίστες διαφημιστές, επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, υπευθύνους δημοσίων σχέσεων, imagemakers, όπως είθισται να χρησιμοποιούν τα πολιτικά κόμματα της πατρίδος μας για να ωραιοποιήσουν την εικόνα τους.

Δεν επιθυμεί όταν απευθύνεται στον Έλληνα πολίτη να χρησιμοποιεί μια παραπλανητική και ψεύτικη εικόνα, δια τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλει να δείξει κάτι άλλο από αυτό που είναι.

Δεν θέλει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της, να εξωραΐσει τον ακτιβιστικό της λόγο, να ωραιοποιήσει την εικόνα της για να την πουλήσει, γιατί είναι αλήθεια πως δεν αντιμετωπίζει τον Έλληνα ως πελάτη, αλλά ως σύμμαχό της σε μία κοινή προσπάθεια για την πρόοδο, την ευημερία και την υπερηφάνειά του.

Βαδίζοντας, λοιπόν αυστηρά μέσα σε πατριωτικές συντεταγμένες ο λόγος της είναι συγκεκριμένος, εθνικός και κρυστάλλινος.

Οι απόψεις της ειλικρινείς και διαυγείς.

Ο εκμηδενισμός της διαφορετικότητας, η καταπάτηση της υπερηφάνειας, ο εξευτελισμός της προσωπικότητας, η καταρράκωση της αξιοπρέπειας είναι έννοιες που δεν συνάδουν με τον αξιακό κώδικα των Ελλήνων πατριωτών, αυτών των ανιδιοτελών υποστηρικτών του Λαϊκού μας Συνδέσμου.

Κι αν για πολλούς συμπατριώτες μας η δουλοφροσύνη και η ταπείνωση μπορούν να γίνουν αποδεκτές, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε διότι προσφέρουν μία σίγουρη ανέλιξη και οικονομική ευμάρεια, για τους εθνικιστές, ο συμβιβασμός και η υποταγή που σίγουρα προεξοφλούν μια «επιτυχημένη» για τον καταναλωτικό μαζάνθρωπο ζωή, αλλά ελεεινή για όσους έχουν αρχές και ιδανικά, δεν υιοθετούνται.

Κι έτσι χωρίς «φτιασίδια» και ωραιοποιήσεις τραβά μπροστά η Χρυσή Αυγή με εφόδιό της μόνο την αλήθεια.

Ας δούμε λοιπόν όλοι εμείς την αλήθεια κατάματα.

Κι έτσι κοιτώντας το βλέμμα των νέων μας θα μπορέσουμε να αντικρύσουμε το μέλλον της δικής μας πατρίδας, το αύριο που μας προσμένει, μια αλήθεια που ανατέλλει.

«Μάθετε να υποφέρετε την Αλήθειαν» έγραφε ο Περικλής Γιαννόπουλος στο «Νέον Πνεύμα» διότι από την αλήθεια δεν μπορεί παρά να προκύπτει μόνο το Καλόν.

Αυτό λοιπόν το Καλό, την δική μας Αλήθεια κανείς δεν μπορεί να μας την στερήσει.

Μέσα στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, οτιδήποτε κι αν κάνουν οι διεθνείς απατεώνες, δεν θα μας νικήσουν, δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας υποτάξουν, διότι όπως έγραφε ο αντισυστημικός ποιητής Ουίλιαμ Μπάροουζ στο έργο του «Γυμνό γεύμα», ξεκάθαρα, ωμά και κατάμουτρα στα σιχαμερά αυτά ανθρωπάκια που προάγουν τη βαρβαρότητα:

«Απατεώνες του κόσμου
υπάρχει ένα σημάδι
που δεν μπορείτε να νικήσετε.
Δεν μπορείτε να νικήσετε.
Εκείνο που είναι μέσα μας»
.

ΔΙΚΩΝΥΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-eikona-chilies-lejeis1#ixzz4vlNWtpID

Exit mobile version