Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Πάτρα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Χρυσή Αυγή Ηλείας, διοργάνωσε μια σεμνή τελετή μνήμης για τους Νικητές της Μάχης της Ζαχάρως που κράτησαν την γη τους Ελεύθερη και Ελληνική κατά τις επιχειρήσεις των συμμοριτών (1947-1948). Μια εκδήλωση που εάν υπήρχε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ θα έπρεπε να την διοργανώνει η επίσημη πολιτεία, όμως σε εμάς πέφτει η ευθύνη να κρατήσουμε ζωντανή την Εθνική Μνήμη στα χρόνια του εθνομηδενισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι, μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής από τον νομό της Ηλείας καθώς και συγγενείς Πεσόντων. Μετά από την επιμνημόσυνη δέηση, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ανέγνωσε το Προσκλητήριο Ηρώων. Στις μάχες εναντίον των συμμοριτών συμμετείχαν απλοί κάτοικοι της Ζαχάρως, αφού χαρακτηριστικό είναι πως ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχει ανήλικο παιδί, όπως και αρκετοί άοπλοι πολίτες.

Η Νίκη αυτή κατά των σφαγέων του Άρη Βελουχιώτη, υπήρξε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του πολέμου κατά των συμμοριτών και σήμερα παραμένει άγνωστη σε πολλούς. Στεφάνι στην Μνήμη των Ηρώων, εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Κωνσταντίνου ενώ η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο.

Το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, κλιμάκιο μελών της Χρυσής Αυγής Ηλείας επισκέφτηκε την κεντρική Λαϊκή Αγορά του Πύργου, όπου και διένειμε δωρεάν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και πολιτικά φυλλάδια. Η υποδοχή τόσο των εμπόρων όσο και των καταναλωτών ήταν θερμή και διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι την δυσαρέσκεια του κόσμου για την ψήφιση του νοσηρού νομοσχεδίου για την «αλλαγή ταυτότητας φύλου» που βάζει βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας όπως την γνώρισε η ανθρωπότητα για χιλιάδες έτη.

Την Κυριακή συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησε επιτυχημένη πολύωρη ενημερωτική δράση, διανομής έντυπου υλικού του Κινήματός μας στο κέντρο της πόλεως των Πατρών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hleia-patra#ixzz4vlNyMrDa

Exit mobile version