Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργοί, παρακρατικοί και το «τιμημένο ΚΚ€» εναντίον δικαιοσύνης για την «Ηριάννα» και τον «Περικλή»

 

Χθες απεδείχθη ότι δεν έχει αλωθεί πλήρως το κράτος από τους συριζαίους. Σε μία νομικώς εύκολη υπόθεση σχετικά με την αποφυλάκιση τρομοκρατών, οι δικαστές επέδειξαν το πρέπον θάρρος να λάβουν την σωστή απόφαση, παρά το γεγονός ότι η αίθουσα είχε πλημμυρίσει από παρακρατικούς με σκοπό την τρομοκρατία τους.

Με την ανακοίνωση της αποφάσεως έγιναν εκτεταμένα επεισόδια στο Εφετείο, ενώ οι δικαστές φυγαδεύτηκαν από τον χώρο χάρη στις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, παρά το γεγονός ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια βρίσκονταν εγκλωβισμένοι εντός του χώρου του εφετείου, ουδεμία σύλληψη ή προσαγωγή έγινε, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν είναι ούτε «αναρχικοί», ούτε «επαναστάτες», αλλά έμμισθοι συνεργάτες του μισελληνικού μνημονιακού κατεστημένου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν ήταν μόνο, όμως, οι παρακρατικοί που έκαναν χρήση βίας και τρομοκρατίας μετά την ανακοίνωση της αποφάσεως. Μαζί τους ήταν ΚΑΙ υπουργοί της κυβέρνησης Σύριζα, οι οποίοι έσπευσαν με δηλώσεις τους να παρέμβουν στην δικαιοσύνη, να απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν. Σας τους παραθέτουμε:

Κοντονής – Υπουργός Δικαιοσύνης:  «το δικαστήριο που εξέδωσε τη σημερινή απόφαση φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του»

Τσιρώνης – Υπουργός Μαστούρας: «η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα ήταν άδικη».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Στα επόμενα ΔΕΝ έχει γίνει ορθογραφικός έλεγχος – Προσοχή στα μάτια σας!

Πολάκης: «Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……»

«Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

Δελτίο Τύπου Σύριζα: Η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία απορρίφθηκαν, για δεύτερη φορά, οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας και του Περικλή, βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης. Το κίνημα συμπαράστασης, στη χώρα μας και το εξωτερικό, από διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού, συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις, στέκεται στο πλευρό της Ηριάννας και του Περικλή μέχρι τη δικαίωσή τους.”

Δελτίο Τύπου ΚΚ€ (γιατί δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή της τρομοκρατίας): “Η προκλητική επιμονή των δικαστηρίων στην άδικη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ. χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο, μετά και τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, που απορρίπτει για δεύτερη φορά τις αιτήσεις αναστολής τους, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Τεράστιες ευθύνες έχει η κυβέρνηση που διατηρεί άθικτο και εμπλουτίζει συνεχώς, το κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων,  πάνω στο οποίο στηρίζονται τέτοιες αυταρχικές αποφάσεις.

Το ΚΚΕ το επόμενο διάστημα θα πάρει πρωτοβουλίες, για την ανάδειξη αυτού του ζητήματος και την αλλαγή του συγκεκριμένου νομοθετικού πλαισίου.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgoi-parakratikoi-kai-to-timhmeno-kk-enantion-dikaiosunhs-gia-thn-hrian#ixzz4vlP9dOtB

Exit mobile version