Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέξτε «σύντροφοι»: Ο Σόρος μεταβίβασε 18 δισ. ευρώ στις ΜΚΟ του!

Τρέξτε «σύντροφοι»: Ο Σόρος μεταβίβασε 18 δισ. ευρώ στις ΜΚΟ του!

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα Εξάρχεια και στο παράρτημά τους, το Μέγαρο Μαξίμου, από την είδηση που δημοσίευσαν οι Financial Times σχετικά με την δραστηριότητα του George Soros.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σόρος μεταβίβασε 18 δισ. ευρώ από την προσωπική του περιουσία στο ίδρυμά του, το Open Society Foundations, προκειμένου αυτό να διεξάγει «φιλανθρωπικό έργο», δηλαδή να προωθήσει την λαθρομετανάστευση, τον πολυπολιτισμό, την διαγραφή της ιστορίας, την νομιμοποίηση της μαστούρας, την διδαχή της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία και όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε τώρα να ψηφίζουν από κοινού η ΝΔ και ο Σύριζα.

Ήδη κατατίθενται εκατοντάδες αιτήσεις στα πρωτοδικεία ολόκληρης της χώρας και στο παράρτημα Ελλάδος του ιδρύματος Σόρος, προκειμένου να γίνουν οι αντίστοιχες «φιλανθρωπικές επενδύσεις» στις τσέπες των «φιλάνθρωπων».

Αυτό ως μία μικρή γεύση του πόσο χρήμα ξοδεύεται στην όλη υπόθεση του πολυπολιτισμού και για ποιον λόγο οι πάσης φύσεως φιλελεύθεροι και μαρξιστές ανθέλληνες είναι τόσο φανατισμένοι στην επίτευξη του σκοπού τους. Είναι πολλά τα λεφτά, που έλεγαν και στην γνωστή παλιά ελληνική ταινία.

Διαβάστε σχετικά:

Στην δημοσιότητα οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη: Μπόχα από Siemens, κλεφτοΠασόκ και Σόρος

Γραφείο Τύπου του Σόρος ο ΔΟΛ: Ολοσέλιδη καταχώρηση στα «Νέα» για συστράτευση όλων των λαμογιών της παγκοσμιοποίησης

Οι άνθρωποι του Σόρος στην Ελλάδα: Διασυνδέσεις με όλο το αμαρτωλό κομματικό κατεστημένο και κυρίως με τη Νέα Δημοκρατία!

Διαταγή Σόρος προς ευρωπαίους πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές – Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ… ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές – Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trechte-suntrofoi-o-soros-metabibase-18-dis.-eurw-stis-mko-tou#ixzz4vxhwldXX

Exit mobile version