Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα όνειρα… διάλυσης της Χρυσής Αυγής που γίνονται εφιάλτες!

Τα όνειρα... διάλυσης της Χρυσής Αυγής που γίνονται εφιάλτες!

Βιάστηκαν οι μωροφιλόδοξοι καιροσκόποι και μαζί τους οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των οποίων σκοπός ζωής (και προσοδοφόρο επάγγελμα ταυτοχρόνως) είναι η λάσπη κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών να διαλαλήσουν πως «το καράβι Χρυσή Αυγή βουλιάζει» και τώρα εκτίθενται μεγαλοπρεπώς, εισπράττοντας δικαίως και επάξια τη χλεύη ημών αλλά κυρίως του Ελληνικού Λαού!

Ενδεικτικό της αξιοπιστίας, της αντικειμενικότητας, της εγκυρότητας και βεβαίως των πολιτικών και οικονομικών σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν οι δημοσιογραφικοί κατήγοροι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι το γεγονός ότι ενώ διατυμπάνισαν στους υψηλότερους τόνους και με τη συνοδεία πλήθους ανακριβειών – διανθισμένων με ονειρώξεις και ευχές για τη διάλυση της Χρυσής Αυγής – την ανακοίνωση αποχώρησης εκλεγμένου με την Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη περιφερειακού συμβούλου, «λησμόνησαν» να κοινοποιήσουν την απάντηση του έτερου εκλεγμένου εκπροσώπου της παράταξης, ο οποίος ενημερώθηκε από τα «έγκυρα» μέσα για την δήθεν… αποχώρησή του από το συνδυασμό και την Χρυσή Αυγή!

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής για την Αν. Μακεδονία-Θράκη, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην τοπική ιστοσελίδα xronos.gr:

«Μετά την ενέργεια δημοσίευσης της παραίτησης-ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής Κιτσόπουλου Χρήστου, στην όποια εμπλέκει το όνομά μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν συντάσσομαι επ’ ουδενί με την συγκεκριμένη τοποθέτηση κι ως εκ τούτου συνεχίζω απρόσκοπτα να ασκώ τα καθήκοντα του περιφερειακού συμβούλου υπό την σκέπη της Χρυσής Αυγής στην οποία πιστεύω, ανήκω. Το εν λόγω δελτίο τύπου αφορά μόνο στον επικεφαλής Χρήστο Κιτσόπουλο!».

Μάταιος λοιπόν, ο κόπος των «αντικειμενικών» και «έγκυρων» πάνω απ’ όλα δημοσιογραφίσκων, να αποκρύψουν την ραγδαία αυξανόμενη εκλογική επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Περισσότερο μάταιες όμως οι χορηγίες των αφεντικών στα κουτσά άλογα του αντιχρυσαυγιτισμού, τα οποία διαλαλούν μεγαλοφώνως «ναυάγιο και βύθιση του καραβιού της Χρυσής Αυγής», την ίδια στιγμή κατά την οποία ακόμη και συνάδελφοί τους σε μεγάλα καθεστωτικά μέσα (βλ. αρθρογράφους «Βήματος») διαπιστώνουν με τρόμο η αλήθεια είναι, πως το καράβι της Χρυσής Αυγής αντέχει σε όλα τα μποφόρ πολέμου και λάσπηςκαι απειλεί τα λιμάνια της διαπλοκής, της διαφθοράς, της εξαθλίωσης του Λαού και του ξεπουλήματος της Πατρίδος!

Περαστικά σας και εις το επανιδείν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-oneira…-dialushs-ths-chrushs-aughs-pou-ginontai-efialtes#ixzz4vxiXYFmX

Exit mobile version