Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιλεκτική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ και μια δήθεν αποστομωτική απάντηση κατά της Χρυσής Αυγής

Η επιλεκτική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ και μια δήθεν αποστομωτική απάντηση κατά της Χρυσής Αυγής

Με ένα διθυραμβικό άρθρο για την Συριζαία βουλευτή Χ. Καφαντάρη το κομματικό έντυπο του Σύριζα “Αυγή” επιχειρεί να παραπληροφορήσει για την αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτήν και την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια.

Με αφορμή την απάντηση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στην Καφαντάρη έγραψε η εφημερίδα “Αυγή”:

Στη θέση της» έβαλε την Ελένη Ζαρούλια η πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής Χ. Καφαντάρη, όταν η Χρυσαυγίτισσα βουλευτίνα επιχείρησε να θίξει προσωπικά με αφορμή  αναφορές της στη δολοφονία του Π. Φύσσα σε τηλεοπτική εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για την ανακύκλωση, η Ελένη Ζαρούλια διαμαρτυρήθηκε γιατί η τηλεοπτική εκπομπή δεν αφορούσε τη δολοφονία του Π. Φύσσα και υποστήριξε ότι και η ίδια θα μπορούσε να μιλήσει για «άσχετο» ζήτημα, όπως  τον διορισμό του συζύγου της Χ. Καφαντάρη σε δημόσιο οργανισμό. Η Χ. Καφαντάρη θύμισε στην Ελ. Ζαρούλια ότι και αυτή μίλησε εκτός θέματος του νομοσχεδίου, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας των ισχυρισμών της Χρυσαυγίτισσας βουλευτίνας, τονίζοντας ότι ο σύζυγός της δεν έχει διοριστεί πουθενά και προκαλώντας την Ελένη Ζαρούλια να καταθέσει το σχετικό ΦΕΚ αν υπάρχει“.

Προφανώς κάποια πράγματα πονάνε πολύ στον ΣΥΡΙΖΑ και αποφεύγει επιμελώς να τα θίξει. Αρχικά να τονίσουμε ότι η αναφορά της κας Καφαντάρη σε τηλεοπτική εκπομπή για την δολοφονία Φύσσα έγινε κατά την διάρκεια συζήτησης για τα ασυντήρητα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. (!) γεγονός που αποδεικνύει την τρικυμία εν κρανίω στους συριζαίους.

Ακολούθως να τονίσουμε ότι καμία αποστομωτική απάντηση δεν δόθηκε στην Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια και στην Χρυσή Αυγή, αλλά η συριζαία βουλευτίνα προσπάθησε ματαίως να θολώσει τα νερά.

Αποδείχθηκε έτσι η επιλεκτική ευαισθησία του Σύριζα, καθώς η κα. Καφαντάρη απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο ζήτημα της δολοφονίας των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και κυρίως στο γεγονός ότι η υπόθεση αυτή και η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών έχει τεθεί στο αρχείο!

Δείτε την σχετική τοποθέτηση της Ελένης Ζαρούλια, στην οποία η Καφαντάρη ουδέποτε απάντησε παρά την παραπληροφόρηση της “Αυγής”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sthn-augh#ixzz4vykb0jsu

Exit mobile version