Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Αναποτελεσματική η διαχείριση των απορριμμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Πολλά ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση έθεσε στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, με κυριότερο την ανυπαρξία ενημέρωσης των πολιτών ως προς την αναγκαιότητα της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Τόνισε ότι κατά την διάρκεια των 16 χρόνων λειτουργίας και έχοντας διαχειριστεί τεράστια κονδύλια, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης δεν έχει προχωρήσει στην εφαρμογή αποφασιστικών μέτρων, αφού μόνον ελάχιστες περιοχές έχουν κάδους ανακύκλωσης.

Μάλιστα, μόνον το 6% των απορριμμάτων ανακυκλώνεται με το υπόλοιπο 94% να καταλήγει σε ΧΥΤΑ.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ευνοεί τις συνθήκες για την δημιουργία φαραωνικών έργων μεγαλοεργολάβων.

Η εκπρόσωπος της περιφέρειας Αττικής κα. Μπιζά τόνισε ότι έχουν γίνει βήματα, παραβλέποντας προφανώς την κατάσταση που επικρατεί με τα ΧΥΤΑ στον δήμο Φυλής. Μάλιστα, τόσο ο εκπρόσωπος ΚΕΔΕ κ. Χιονίδης όσο και ο εκπρόσωπος της ΕΕΑΑ κ. Ραζής δεν μπόρεσαν παρά να συμφωνήσουν με τον βουλευτή μας, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για την αδράνεια που επικρατεί στο πεδίο της ανακύκλωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-anapotelesmatikh-h-diacheirish-twn-aporrimmatwn-bin#ixzz4w9hYvO2B

Exit mobile version