Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Bild: Δεν λειτουργεί η συμφωνία επανεισδοχής “προσφύγων” μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας – Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν εδώ!

Ομολογία Bild: Δεν λειτουργεί η συμφωνία επανεισδοχής “προσφύγων” μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας - Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν εδώ!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή, καθώς εδώ και καιρό έχουμε αναφερθεί στην πλήρη κατάρρευση της δήθεν συμφωνίας ανάμεσα σε Τουρκία και Ε.Ε. για τους λαθρομετανάστες, από την στιγμή που ο Ερντογάν συνεχίζει να στέλνει καραβιές στην Ευρώπη μέσω των αφύλαχτων ελληνικών συνόρων και να μην δέχεται κανέναν πίσω.

Η συμφωνία επανεισδοχής “προσφύγων” που είχε γίνει μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας δεν λειτουργεί πλέον, αναφέρει η Bild. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στον μηχανισμό «1:1», δηλαδή για κάθε Σύρο πρόσφυγα που δέχονται οι ευρωπαϊκές χώρες να επιστρέφεται στην Τουρκία ένας που έφτασε παράτυπα στα ελληνικά παράλια.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τις 13 Οκτωβρίου του 2017 οι χώρες-μέλη δέχθηκαν στο έδαφός τους συνολικά 10.587 λαθρομετανάστες, ενώ στην Τουρκία μεταφέρθηκαν από την Ευρώπη μέχρι σήμερα μόλις 1.949, δηλαδή 20% από ό,τι είχε αρχικά συμφωνηθεί, αναφέρει το δημοσίευμα.

Τους περισσότερους λαθρομετανάστες από την Τουρκία- 3.562 άτομα- τους υποδέχθηκε η Γερμανία, χώρα η οποία καταβάλλει το μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκής βοήθειας των συνολικά 6 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, δηλαδή περίπου 855 εκατομμύρια ευρώ.

Και όλοι ξέρουμε σε ποιον θα στείλει πακέτο πίσω η Γερμανία τους υπεράριθμους λαθρομετανάστες με την συμφωνία του Δουβλίνου, η οποία λειτουργεί κανονικά: Στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-omologei-kai-h-bild-den-leitourgei-h-sumfwnia-epaneisdochhs-prosfugwn-me#ixzz4wAsEuTT0

Exit mobile version