Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τιμημένη Στολή του Έλληνα Αξιωματικού ήταν το «κόκκινο πανί» για τους παρακρατικούς που λιντσάρισαν τους Ευέλπιδες

Η τιμημένη Στολή του Έλληνα Αξιωματικού ήταν το «κόκκινο πανί» για τους παρακρατικούς που λιντσάρισαν τους Ευέλπιδες

Γράψαμε ήδη για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν οι τρείς Ευέλπιδες από όχλο παρακρατικών εγκληματιών επειδή τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες.

Το ζήτημα, όμως, είναι κατά τι πιο βαθύ από έναν απλό ξυλοδαρμό ατόμων από τους παρακρατικούς και την απολύτως αναμενόμενη μη σύλληψη των δραστών. Αυτά είναι πάγιες νόρμες του συστήματος που καταδυναστεύει την Ελληνική Κοινωνία, που ανέχεται την δράση των παρακρατικών σε διάφορους τομείς (εμπορία ναρκωτικών, προστασία σε μαγαζιά και άλλα πολλά), προκειμένου να καρπώνεται την δράση τους εναντίον των Εθνικών Αξιών και όσων τις πρεσβεύουν.

Όπως ήδη γράψαμε, οι Ευέλπιδες επέστρεφαν στην Σχολή από άδεια, γεγονός που σημαίνει (και επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες) ότι φορούσαν την τιμημένη Στολή του Έλληνα Αξιωματικού. Αυτή αποτέλεσε το «κόκκινο πανί» για τον παρακρατικό όχλο.

Δεκαετίες τώρα, τα ΜΜΕ, αλλά και οι πολιτικάντηδες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» εχθρεύονται, φοβούνται και συκοφαντούν το στράτευμα με κάθε πιθανή ή απίθανη ευκαιρία. Για όλους τους παραπάνω το στράτευμα αποτελεί ένα «κατάλοιπο του παρελθόντος» και έναν μηχανισμός «αναπαραγωγής ακροδεξιών ιδεών». Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, το πόσες φορές οι «προοδευτικοί» έχουν επιτεθεί και έχουν λοιδορήσει το στράτευμα και τους αξιωματικούς επί ασήμαντων ή και ανύπαρκτων αφορμών.

Ακόμα βαθύτερα, η Ελληνική Κοινωνία από το 1974 και μετά διδάχτηκε να μισεί την Στολή και οτιδήποτε αυτή συμβολίζει. Πειθαρχία, Ιεραρχία, Καθήκον και Ιδανικά θεωρήθηκαν «ακροδεξιά» και «χρυσαυγίτικα», ενώ η απάντηση της «προόδου» ήταν η λαμογιά, η βαλίτσα με τα «μαύρα» λεφτά, τα «δικαιώματα» και το «ωχ αδερφέ».

Αυτοί είναι οι λόγοι που όπλισαν τους παρακρατικούς και επέτρεψαν την ασύδοτη δράση τους, αυτά είναι τα συμπτώματα της παρακμής της Ελληνικής Κοινωνίας, που καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα ένα Κίνημα Εθνικό, το οποίο προσδοκά την ανάσυρση της χώρας από τον βούρκο, στον οποίο την έχουν κυλήσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-timhmenh-stolh-tou-ellhna-ajiwmatikou-htan-to-kokkino-pani-gia-tous-parak#ixzz4wLEYSfxA

Exit mobile version