Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ: Τελικά διαλύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 κάναμε Aγιασμό και εγκαίνια στα νέα μας γραφεία στον Πειραιά. Με αφορμή την εκδήλωσή μας οργανώθηκε από δεκάδες φορείς αντισυγκέντρωση με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μας προκαλεί πράγματι απορία γιατί έγινε η συγκέντρωση αυτή την ίδια στιγμή κατά την οποία τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο δηλαδή σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή κάποιες αποχωρήσεις από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θριαμβολογούν οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” ότι όλοι φεύγουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτή διαλύεται! Γιατί λοιπόν να κάνουν αντισυγκεντρώσεις, αφού διαλύεται από μόνη της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ!

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-ektaktws-aurio1#ixzz4wM6Msd5I

Exit mobile version