Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση συμμοριτών παρακρατικών τα ξημερώματα στην Πεύκη – Πάλι δεν συνελήφθη κανένας! BINTEO

Επίθεση συμμοριτών παρακρατικών τα ξημερώματα στην Πεύκη - Πάλι δεν συνελήφθη κανένας! BINTEO

Ακόμη μια άνανδρη τρομοκρατική επίθεση προστέθηκε στις ήδη αρκετές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα αστυνομικά τμήματα των Βορείων Προαστίων αλλά και σε ολόκληρη την Αττική στο ίδιο ακριβώς μοτίβο εκτέλεσης σε πολύ πρωινές ώρες με βόμβες μολότοφ βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στα κτίρια που στεγάζονται τα αστυνομικά τμήματα.

Τα ξημερώματα το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης δέχτηκε ακόμη μια άνανδρη επίθεση από αναρχικούς με βόμβες μολότοφ. Αναλυτικά περίπου δέκα παρακρατικοί εφόρμησαν στο αστυνομικό τμήμα κατά την 2α πρωινή ώρα και αφού πέταξαν αρκετές μολότοφ έσπευσαν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, αφού οι παρακρατικοί ήθελαν νεκρό, αλλά σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές λόγω εμπρησμού από τις βόμβες μολότοφ στο κτίριο που στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα καθώς επίσης και σε αρκετά υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Τα καταστροφικά αποτελέσματα της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά από την άμεση επέμβαση με έξι πυροσβεστών και δυο οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για άλλη μία φορά ουδείς των παρακρατικών συνελήφθη, γεγονός απολύτως λογικό αφού στην περιοχή δραστηριοποιούνται γόνοι υπουργών της κυβερνήσεως και προφανώς ο Τόσκας δεν θέλει να ζορίζονται τα… «παιδιά» και δεν μπορούν να ξυπνήσουν να πάνε στο υπουργείο για αργομισθία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-summoritwn-parakratikwn-ta-jhmerwmata-sthn-peukh-pali-den-sunelhft#ixzz4wbzCaEz9

Exit mobile version