Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιστοί στην “παράδοση”: Υποψήφιος αρχηγός του κλεφτοΠασόκ αντέγραψε τηλεοπτικό σποτ από το “House of cards”

Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν «τρολιάς» ή μια ακόμη επίδειξη πολιτικής συμπεριφοράς του… Βασίλη Λεβέντη. Και όμως, πρόκειται για κάτι (και κάποιον) άλλο.

Αν το όνομα Απόστολος Πόντας δεν σας λέει τίποτα, σας πληροφορούμε ότι πρόκειται για έναν από τους εννέα (!) υποψήφιους αρχικαρεκλάρχες του «νέου κυοφορούμενου φορέα της Κεντροαριστεράς». Φρόντισε, λοιπόν, να φτιάξει ένα προεκλογικό σποτάκι, το οποίο όμως είναι… διαβολικά όμοιο με το «διάγγελμα» του μεγαλύτερου διαπλανητικά αδίστακτου και ανήθικου πολιτικού, όπως αυτός παρουσιάζεται στην τηλεοπτική σειρά «House of cards»!

Κάνοντας μια απίστευτη αντιγραφή των λεγομένων του… Frank Underwood (τον οποίο υποδύεται ο Kevin Spacey), ο Πόντας κατάφερε να τερματίσει κάθε ίχνος σοβαρότητας και να ξεπεράσει κάθε θρυλική μορφή του εγχώριου πολιτικού παρελθόντος όπως ο προαναφερθείς Βασίλης Λεβέντης, ο αείμνηστος Μπάμπης Κωνσταντόπουλος και άλλοι.

Αν μη τι άλλο, (και) η υποψηφιότητά του μέχρι πρότινος πανελληνίως αγνώστου Πόντα, με τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο την προέβαλε, δείχνει και την ευρύτερη πολιτική «σοβαρότητα» που διέπει την όλη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχικλόουν στην νέα μεταμφίεση που επιχειρεί το κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Γελάσαμε με την ψυχή μας, πάντως, και πραγματικά τον ευχαριστούμε γι’ αυτή την εύθυμη νότα γέλιου σε μια τόσο αγέλαστη εποχή… Όπως και να ‘χει, την επόμενη φορά καλό θα είναι να μιμηθεί τον Mr Bean! Μιλάει από ελάχιστα έως καθόλου και -κυρίως- έχει κάτι που εκλείπει εντελώς από το ΠΑΣΟΚ: Είναι έντιμος…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gelio-mechri-dakruwn.-upopshfios-archhgos-tou-pasok-antigrafei-se-thleoptik#ixzz4wduXRrIX

Exit mobile version