Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φυλλάδα των συντακτών προμοτάρει την εγκληματική δράση των παρακρατικών του Ρουβίκωνα

Η φυλλάδα των συντακτών προμοτάρει την εγκληματική δράση των παρακρατικών του Ρουβίκωνα

Το ότι η φυλλάδα των συντακτών προμοτάρει σε απίστευτα αηδιαστικό βαθμό την δράση των τρομοκρατών, είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές. Με αφορμή την νέα «δράση» της γνωστής εγκληματικής συμμορίας, που διευκολύνεται από τον Πρόεδρο της Βουλής να χρησιμοποιεί τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. ως ταξί για να τους πάει στον πλησιέστερο βαθμό του Μετρό, ιδού τι έγραψε το έντυπο-έκτρωμα της δημοσιογραφίας σχετικά με την αναφορά τηλεοπτικού σταθμού στην πρόσφατη απειλή τους απέναντι σε γιατρό του «Ευαγγελισμού»: «…προέβαλε με αρνητική χροιά βίντεο της ομάδας “Ρουβίκωνας”, στο οποίο εμφανίζονταν νεαροί να διαπληκτίζονται με ιατρό, που κατηγορείται ότι έπαιρνε «φακελάκια».

Τελικά, το μόνο πράγμα που μπορεί να συναγωνιστεί την ατέλειωτη βλακεία είναι το απύθμενο θράσος. Τι περίμενε, δηλαδή, η συγκεκριμένη φυλλάδα; Να υπάρχει… θετική χροιά στον λεκτικό τραμπουκισμό (και όχι μόνον) ενός ηλικιωμένου; Όσο για τους «νεαρούς» (χωρίς φυσικά να τους προσδίδει συγκεκριμένο ιδεολογικό προσδιορισμό), πώς είναι τόσο σίγουρος για την ηλικία τους ο συντάκτης του άρθρου; Αφού στο βιντεάκι δεν φαίνονται πρόσωπα, πώς τους χαρακτηρίζει (απλώς) έτσι;

Και επειδή η φυλλάδα χρησιμοποιεί τον όρο «διαπληκτισμός»(!), αναφερόμενη στον… διάλογο των εγκληματιών με τον γιατρό ας δούμε το περιεχόμενο του… διαλόγου: «Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;»

Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ πρόκειται για ξεκάθαρη απειλή κατά της ανθρώπινης ζωής από ομάδα «νταβατζήδων» μιας αφηρημένης ηθικής και όχι για… «διαπληκτισμό», όπως με χυδαία ανακρίβεια και αναίδεια αναφέρει η φυλλάδα. Ο ορισμός, δηλαδή, του εκφοβισμού. Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν υπερασπιζόμαστε εκ προοιμίου τον άγνωστο σε μας γιατρό. Αν όντως παίρνει «φακελάκι» και καταπατά τον όρκο του, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Όχι όμως με την φαιδρή όσο και επικίνδυνη λογική «κάποιος, κάπου και κάποτε, μας είπε ότι παίρνεις “φακελάκι”», και με αυτόκλητους υπερασπιστές των λαϊκών στρωμάτων άεργους τύπους, οι οποίοι δρουν ανενόχλητα, έχοντας ξεκάθαρη κρατική-κυβερνητική προστασία-ασπίδα. Το γεγονός ότι η φυλλάδα των συντακτών προμοτάρει τόσο αναίσχυντα την προκλητική εγκληματική δράση αυτών των αδίστακτων τύπων δείχνει και την σαφή ηθική αυτουργία στις παράνομες αυτές πράξεις που διέπει την ανεπίσημη έντυπη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fullada-twn-suntaktwn-promotarei-thn-egklhmatikh-drash-twn-parakratikwn-t#ixzz4wl5BD56I

Exit mobile version