Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Το να διανέμεις τρόφιμα μόνο στους λαθρομετανάστες είναι πράξη αλληλεγγύης, πράξη δημοκρατίας, πράξη ανθρωπισμού. Το να δίνεις φαγητό σε Έλληνες είναι πράξη μίσους, πράξη φασισμού, πράξη ρατσισμού! Δύο μέτρα και δύο σταθμά… Πρέπει να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι και επιτέλους να ξυπνήσουμε. Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων, εις βάρος μας και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για εμάς τους Έλληνες κανένας άλλος.

Γιάννης, Πάτρα

Ο Σύριζα κάνει διανομή τροφίμων μόνο για λαθρομετανάστες – Για τους Έλληνες το απαγόρευσαν ως… “ρατσιστικό”

Από την μια να νομιμοποιήσουμε το χασίς και από την άλλη την ηρωίνη… Αυτή δεν είναι κυβέρνηση σωτηρίας, κυβέρνηση τοξικομανών είναι! Άλλωστε δεν διαφέρουν οι υπουργοί της και οι παρατρεχάμενοι της από τους χρήστες ναρκωτικών. Έτσι σαν τα ζόμπι είναι όλοι τους και εκλιπαρούν να πάρουν την δόση τους. Αιδώς κύριοι! Πηγαίνετε σε κανένα κέντρο αποτοξίνωσης καλύτερα και απαλλάξτε την Πατρίδα μας από την παρουσία σας!

Πέτρος, Γκύζη

«Ξαναχτύπησε» ο Τσιρώνης: «Να νομιμοποιήσουμε και την ηρωίνη»!

Γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ ότι οι εθνικιστές είναι αυτοί που απειλούν την αυτοκρατορία της Μέρκελ. Μάλλον δεν κατάλαβαν καλά πως ό,τι ψεύτικο οικοδομήθηκε τα τελευταία χρόνια απειλεί ο εθνικισμός, γι΄ αυτό προσπαθούν να τον απαγορέψουν! Γι΄ αυτό προσπαθούν να φιμώσουν οποιαδήποτε διαφορετική φωνή από αυτούς. Δεν απειλείται μόνο η αυτοκρατορία της Μέρκελ, αλλά και η παγκόσμια αυτοκρατορία του μεγάλου κεφαλαίου και του κομμουνισμού.

Ελεάννα, Λαμία

Γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”: Οι Εθνικιστές απειλούν την συνοχή της αυτοκρατορίας της Μέρκελ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato28-oktwbriou-2017#ixzz4wlAdTHuk

Exit mobile version