Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μπράβο στον Ελληνικό Στρατό που για ακόμη μια φορά ύψωσε το φρόνημα των Ελλήνων, γιατί από τα σάπια λόγια πολιτικών στις οθόνες μας μόνο κατάθλιψη μας πιάνει. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί με το που τελείωσε η παρέλαση ακούσαμε μόνο γελοιότητες από το “Όχι που γίνεται ναι”, από τον πόλεμο στον φασισμό της Φώφης, μέχρι το παραλήρημα του φραπεδοπρόεδρου ο οποίος πήγε να μας πει ότι οι παρελάσεις γίνονται εις βάρος των Ελλήνων που πεινάνε. Όχι, εσείς οι πολιτικάντηδες υπάρχετε εις βάρος των Ελλήνων που πεινάνε και βαρεθήκαμε την δική σας «παρέλαση» καθημερινά στους δέκτες μας με τις αερολογίες σας. Μόνη φωτεινή εξαίρεση ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με τα λόγια του Ιωάννη Μεταξά μας έδωσε θάρρος να συνεχίσουμε ως Έλληνες τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε.

Αντώνης, Θεσσαλονίκη

Η ιστορική αλήθεια για το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά όπως αυτή καταγράφεται από την Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού

28 Οκτωβρίου 1940 ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη όλων των Ελλήνων παππούδων μας που δώσανε τη ζωή τους γι’ αυτόν τον Άγιο τόπο, τον οποίο εμείς οι νεο-έλληνες ξεφτιλίζουμε κάθε μέρα με την συμπεριφορά μας. Στην ομαδική παράκρουση που έχουμε πάθει από την ημιμάθεια, την αγνωμοσύνη, την τεμπελιά, τη ψευτομαγκιά και την κουτοπονηριά. Ένα έθνος σε πλήρη παρακμή. Όλοι έχουμε άποψη επί παντός επιστητού, δεν έχουμε γνώση ούτε για τα βασικά και ονειρευόμαστε μεγαλεία και πλούτη. Έχουμε πτωχεύσει στο πνεύμα και αυτό δεν γιατρεύεται με όλα τα λεφτά του κόσμου. Βλέπουμε τη παρακμή μπροστά μας και την αποδεχόμαστε. Βλέπουμε την αλητεία και την αδικία και την επικροτούμε. Ακούμε τα ψέμματα και τις θεωρίες του κάθε ψυχασθενή και τις ενστερνιζόμαστε. Τρώμε το κουτόχορτο που μας σερβίρουν με τον τόνο! Και πιστεύουμε σε δρόμους εναλλακτικούς, σε θεωρίες συνωμοσίας, σε θεωρίες “παιγνίων” και οτιδήποτε μας αποτρέπει να δούμε την γύμνια μας… ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. Παππού πολυ-αγαπημένε μου. Σε τιμώ για τους αγώνες και το αίμα που έχυσες εσύ και τα αδέρφια σου, όσα επέζησαν πάνω στα βουνά που πολεμήσατε. Ντρέπομαι για λογαριασμό των συμπολιτών μου, για το ανύπαρκτο ήθος, την απίστευτη αμορφωσιά και την απαράδεκτη στάση τους διαχρονικά. Τιμή και Δόξα για όσους πολέμησαν για την Πατρίδα… Άγιο το χώμα να είναι εκεί που έπεσαν… Αθάνατοι!

Φώτης Αλευράς

Ομολογία από «τα Νέα»: Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου δεν πολέμησαν στο Έπος του 1940

Αυτός ο Σίλας, ο ηθοποιός πρέπει να έχει πολλά κόμπλεξ επάνω του. Δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί θέλοντας να προμοτάρει την καινούργια του παράσταση φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία μόνο που την φορούσε σαν ποδιά. Το ξέρουμε ότι είσαι πρωτόζωο Σίλα, μιας που ελάχιστες διαφορές έχεις από την αμοιβάδα, γιατί ούτε και αυτή πιστεύει σε κάτι. Ξέρουμε ότι πολλές φορές έχεις εκφράσει και το αντιχρυσαυγίτικο μένος σου, άλλωστε όλοι οι κατώτεροι και οι φτωχοί άνθρωποι πνευματικά μη έχοντας τι να επιδείξουν ή να δημιουργήσουν οι ίδιοι, αυτό που κάνουν είναι να καταστρέφουν και να χλευάζουν ό,τι έχουν δημιουργήσει οι άλλοι, ακριβώς για να μας επιδεικνύουν κάθε φορά πόσο μικροί είναι. Αν σέβεσαι την τέχνη, κάνε μας την χάρη και αποσύρσου από τα θέατρα και πίστεψέ μας αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ψυχαγωγία που θα μπορείς να προσφέρεις στο ελληνικό κοινό.

Ελευθερία, Αθήνα

Υγειονομική βόμβα στο “hot spot” της Χίου: Ανεξέλεγκτα λύματα τρέχουν σε χωράφια και δρόμους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-oktwbriou-2017#ixzz4wtNS9dvF

Exit mobile version