Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα, Κοζάνη

Την Τετάρτη 25-10-2017 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας παρουσία του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Συναγωνιστή Γρέγου Αντώνιου πραγματοποίησε ενημερωτική δράση μοιράζοντας φυλλάδια με την απαίτηση των Εθνικιστών για Ορθόδοξη Ελληνική Παιδεία. Αποκομμένοι από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης και τα δήθεν «δημοκρατικά» αποκόμματα, οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται σε δρόμους και γειτονιές μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. 

Το πρωί της 26ης Οκτωβρίου οι συναγωνιστές Αντώνης Γρέγος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, η Σωτηρία Βλάχου, βουλευτής Χαλκιδικής και ο Μιχάλης Τσακίρης μέλος πολιτικού συμβουλίου παρευρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Αρχικά στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου όπου τελέστηκε η δοξολογία για τον πολιούχο της πόλης, αλλά και για την απελευθέρωση το 1912 και έπειτα στην επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού με συμμετοχή της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ, ελικοπτέρου τύπου S70B Aegean Hawk και ομάδων/σκαφών της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της θέσης ελλιμενισμού του Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ.

Συνάντηση με την Δασάρχη Καβάλας πραγματοποίησε κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης Καβάλας παρουσία του Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Δημήτρη Βογιατζή,  μαζί με μία επιτροπή κατοίκων από την περιοχή Ελευθερούπολης. Σκοπός  της συνάντησης ήταν η συζήτηση του προβλήματος της απαγόρευσης καυσοξύλευσης σε ορισμένες περιοχές της Π.Ε Καβάλας, εν όψει της οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στην σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη εποχή του μνημονίου, με τους δείκτες της ανεργίας, της φτώχειας και της ανέχειας να γνωρίζουν πρωτόγνωρα ύψη.

Η Χρυσή Αυγή Κοζάνης τίμησε στον Πεντάλοφο τις γυναίκες της Πίνδου τις αφανείς ηρωίδες του χωριού που με αυταπάρνηση συνέβαλλαν τα μέγιστα στο έπος του 1940 προσφέροντας σημαντική βοήθεια στον Ελληνικό Στρατό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-kabala2#ixzz4wtNu1Tld

Exit mobile version