Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προστατεύουν τους εγκληματίες: Γιατί δεν λένε τα ονόματα των τρομοκρατών;

Προστατεύουν τους εγκληματίες: Γιατί δεν λένε τα ονόματα των τρομοκρατών;

Το είδαμε στην σημερινή περίπτωση της συλλήψεως του 29χρονου αριστερού τρομοκράτη, αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Οι αρχές και τα ΜΜΕ επιλέγουν συστηματικά και με προφανή δόλο να αποκρύπτουν τα στοιχεία των τρομοκρατών.

Ενδεικτικό αυτού που λέμε είναι κανένας δημοσιογράφος δεν αναφέρει το όνομα της Ηριάννας Βασιλειάδη Λιναρδάκη, η οποία έχει καταδικαστεί για τρομοκρατία. Ο λόγος, βεβαίως, είναι το γεγονός ότι η εν λόγω τρομοκράτισσα είναι στέλεχος του Σύριζα.

Τι συμβαίνει, όμως, στην προκειμένη περίπτωση του 29χρονου και πάλι, γεγονός ανεπίτρεπτο ιδιαίτερα από την στιγμή που υπάρχει ανάγκη της έρευνας για ενημέρωση, αφού υπήρχαν πλαστές ταυτότητες και ως εκ τούτου γιάφκες τρομοκρατίας.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν εξαιρετικά επίκαιρη και εύστοχη την μομφή που απεύθυνε μέσα στην Βουλή προς τον Κοντονή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής:

Σκληρή απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου σε Κοντονή: Καλύπτεις τους συντρόφους σου τρομοκράτες! ΒΙΝΤΕΟ

Θυμίζουμε ότι τα κανάλια, οι φυλλάδες και οι αρχές στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής φρόντισαν όχι μόνο στο να γίνουν γνωστά τα στοιχεία των κατηγορουμένων, αλλά τους παρήλασαν και μπροστά από τις κάμερες με χειροπέδες σε ζωντανή σύνδεση για τα Δελτία των 8.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prostateuoun-tous-egklhmaties-giati-den-lene-ta-onomata-twn-tromokratwn#ixzz4wvjsBANA

Exit mobile version