Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Το Παρόν»: Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά της σύνθετης ονομασίας των σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία“

Εφημερίδα «Το Παρόν»: Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά της σύνθετης ονομασίας των σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία“

Μεθοδεύεται η ολοκλήρωση της Εθνικής προδοσίας στο ζήτημα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της και θρασύτατους παραχαράκτες της Ιστορίας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναγράφονται στην εφημερίδα “Το Παρόν», όπου υπό τον τίτλο «Να μην ψήνεται σε βάρος μας…» διαβάζουμε τα εξής:

«Ψήνεται πρωτοβουλία για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί το πρωί της Δευτέρας, όταν πλέον θα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα στο πολιτικό σκηνικό της γειτονικής χώρας, μετά και τον δεύτερο των τοπικών εκλογών, όπου αναμένεται να επιβεβαιωθεί η θριαμβευτική νίκη του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ.

Το προσεχές διάστημα, και αφού προηγηθούν επαφές με τις δύο κυβερνήσεις, ο κ. Νίμιτς αναμένεται να υποβάλει νέα πρόταση για το θέμα της ονομασίας. Το ερώτημα πάντως είναι εάν μπορεί να εξασφαλιστεί ότι η σκοπιανή πλευρά θα αποδεχθεί τον βασικό όρο για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes, που θα έχει και συνταγματική κάλυψη. Γιατί μόνο αυτό το πλαίσιο μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ελπίδες να περάσει από την Ελληνική Βουλή, αν όχι με τις ψήφους των ΑΝΕΛ, τουλάχιστον με τις ψήφους της αντιπολίτευσης (εκτός Χρυσής Αυγής)».

Όλη η ουσία του κειμένου βρίσκεται στις τρείς τελευταίες λέξεις του: «εκτός Χρυσής Αυγής».

Γιατί μόνο το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι εκείνο το οποίο ανέκαθεν δεν δεχόταν τον παραμικρό συμβιβασμό. Κάτι που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το πρώτο φύλλο της ομώνυμης εφημερίδας, στις 10 Ιανουαρίου 1993,με κεντρικό πρωτοσέλιδο σύνθημα: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ». Οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία αποτελεί ουσιαστική παράδοση της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς, απ όλες τις πτέρυγες του «Συνταγματικού τόξου».

Απέναντι  σε αυτή την συνολική και οργανωμένη ενδοτική συμπεριφορά των υπολοίπων κομμάτων του Κοινοβουλίου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο μόνος Πολιτικός Φορέας που δεν θα δεχθεί την παραμικρή υποχώρηση. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-to-paron-mono-h-chrush-augh-kata-ths-suntheths-onomasias-twn-skop#ixzz4x0nfm3tO

Exit mobile version