Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν οι διαγραφές γίνονται «αποχωρήσεις» – Νέα ψεύδη κατά της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την διαγραφή δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής στον Πειραιά τα διαδικτυακά παπαγαλάκια συνεχίζουν την προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής.

Τα σαΐνια της ενημέρωσης ανακάλυψαν «αποχώρηση στελέχους της Χρυσής Αυγής» ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για διαγραφή δημοτικού συμβούλου του Πειραιά από την παράταξη της Ελληνικής Αυγής. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ουδέποτε «αποχώρησε» από την Χρυσή Αυγή αφού δεν ήταν καν στέλεχος του κόμματος.

Το 2014 η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά είχε εκλέξει έναν δημοτικό σύμβουλο και ο διαγραφείς είχε λάβει την τέταρτη θέση, μετά όμως από διαδοχικές παραιτήσεις κατάφερε και εισήλθε στο συμβούλιο.

Παρά την συνομωσία της σιωπής και τα ευχολόγια των λασπολόγων για διάλυση, η Χρυσή Αυγή καθημερινά ενισχύεται και δυναμώνει κάτι που αποδεικνύεται από την μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα και την εμφανή ανησυχία του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος για την άνοδο των ποσοστών μας στις συστημικές δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-oi-diagrafes-ginontai-apochwrhseis-nea-pseudh-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz4x1i7wPUv

Exit mobile version