Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μοτοπορεία και δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στην ΓΑΔΑ – Βίντεο

YouTube Poster

Μία μηχανοκίνητη πορεία εκατό και πλέον Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής έφτασε σήμερα το απόγευμα στη ΓΑΔΑ. Στην δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ακολούθησε, εκφράσαμε την οργή μας ενάντια στην ανθελληνική κυβέρνηση που υποθάλπει το αριστερό παρακράτος.

Η 1η Νοεμβρίου είναι κοντά και κανείς μας δεν ξεχνά την θυσία των Αδερφών μας Γιώργου και Μάνου, ούτε την αμαρτωλή σύμπραξη κράτους-παρακράτους στην δολοφονία τους. Τα συνθήματα «Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά – Τ’ αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά» και «Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» δονούσαν για ώρα την ατμόσφαιρα έξω από την ΓΑΔΑ.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας με τις δηλώσεις του εξέφρασε την ψυχή κάθε Χρυσαυγίτη. Αντιπροσωπεία βουλευτών μας τόνισε στον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης ότι η συγκάλυψη των εγκληματιών δεν θα περάσει.

Ακολούθησε δυναμική μοτοπορεία με συνθήματα, εθνικιστικά λάβαρα και προκηρύξεις στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας. Εκατοντάδες συμπολίτες μας υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες την νεολαία της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/motoporeia-kai-dunamikh-sugkentrwsh-diamarturias-ths-chrushs-aughs-sthn-gad#ixzz4x1ucUbhh

Exit mobile version