Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί πήγαν να κάψουν ζωντανή γυναίκα μέσα στο κέντρο των Αθηνών! Πάλι καμία σύλληψη – ΒΙΝΤΕΟ

Παρακρατικοί πήγαν να κάψουν ζωντανή γυναίκα μέσα στο κέντρο των Αθηνών! Πάλι καμία σύλληψη - ΒΙΝΤΕΟ

Έχει καταντήσει πλέον ρουτίνα να μένουν ατιμώρητοι οι «κοινωνικοί αγωνιστές» των Εξαρχείων και της αριστεράς, επειδή έχουν τις πλάτες της κυβέρνησης των ανθελλήνων. Τελευταίο περιστατικό που προκαλεί τον αποτροπιασμό σε οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο, το παρ’ ολίγον κάψιμο στην πυρά γυναίκας στο κέντρο των Αθηνών.

Την ώρα, λοιπόν, που τα επεισόδια με τα ΜΑΤ ξεκινούσαν γύρω από το Πολυτεχνείο μία γυναίκα προσπάθησε να πάρει το αυτοκίνητό της και να απομακρυνθεί. Αμέσως αφότου μπήκε στο αυτοκίνητο οι σαδιστές, μισάνθρωποι και παρακρατικοί προσπάθησαν να την κάψουν ζωντανή, ρίχνοντας στο αυτοκίνητό της όχι μία, αλλά δύο βόμβες μολότωφ.

Το ευτυχές της όλης υποθέσεως είναι ότι η μία μολότωφ δεν εξερράγη και έτσι η γυναίκα κατάφερε να φύγει, ενώ οι αστυνομικοί κατέσβησαν την φωτιά, αλλά – προφανώς κατόπιν εντολών… άνωθεν – άφησαν τους «νεαρούς» να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο χωρίς να υπάρξει καμία σύλληψη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-phgan-na-kapsoun-zwntanh-gunaika-mesa-sto-kentro-twn-athhnwn-p#ixzz4x6qORNl9

Exit mobile version