Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα απατεωνιά κλεφτοΠασόκ: Φώφη και Σταύρος γίνονται ένα κόμμα με… 2 κοινοβουλευτικές ομάδες!

Νέα απατεωνιά κλεφτοΠασόκ: Φώφη και Σταύρος γίνονται ένα κόμμα με... 2 κοινοβουλευτικές ομάδες!

Το κακόγουστο σήριαλ «εκλογή αρχηγού του νέου κυοφορούμενου φορέα της Κεντροαριστεράς» είχε χθες την προβολή του στην κρατική τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, αυτής δηλαδή που ανήθικα και παράνομα αρνείται να καλύψει τις εκδηλώσεις της τρίτης εκλογικά πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Ας αρχίσουμε από τις εύθυμες και τραγελαφικές στιγμές του «ντιμπέιτ» μεταξύ των 9 (!) υποψηφίων, καθώς ο Δημήτρης Τζιώτης, ο οποίος μιλούσε σαν… ρομπότ, με πολλές παύσεις και τσιτάτα, έκανε λόγο για την ενότητα της Αριστεράς -πιθανότατα ενθυμούμενος τον ρόλο του ως διαφημιστής του ΣΥΡΙΖΑ το 2015- , καταγγέλλοντας την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Απόστολος Πόντας παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε το διάγγελμα αλά… Άντεργουντ για να καλύψει το… κενό που είχε στην αναγνωρισιμότητα προς τους πολίτες!

Μεταξύ των «επώνυμων» υποψηφίων δεν έλειψαν οι αιχμές, καθώς ο Γιάννης Μανιάτης δεν έχασε την ευκαιρία να πει ότι η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης ως επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω, ενώ απευθυνόμενος στον Καμίνη παρατήρησε ότι δεν μπορεί να είναι και δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης. Η Γεννηματά, βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία και, όταν ήρθε η σειρά της, του πέταξε «καρφί» θυμίζοντάς του ότι δεν εκλέχτηκε το 2013 στην εκλογική του περιφέρεια, την Αργολίδα. Αλλά και ο δήμαρχος της Αθήνας, δεν απέφυγε την κόντρα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας αιχμές κατά της Γεννηματά, καθώς υπενθύμισε ότι είναι λάθος που δεν υιοθετήθηκε η εξ αποστάσεως ψηφοφορία.

Αξιοσημείωτο επίσης, είναι το ότι σε σχετική ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Θεοδωράκης τόνισε την συμφωνία που έχει κάνει με την Γεννηματά, ότι «ο πρόεδρος θα έχει το τιμόνι της παράταξης, θα καθοδηγεί τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες», για να συνεχίσει λέγοντας «όμως οι κοινοβουλευτικές ομάδες δεν διαλύονται, θα ήταν δώρο για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Η Γεννηματά επιβεβαίωσε επί της ουσίας τα λεγόμενα του Θεοδωράκη, λέγοντας ότι «Δεν θα επαναλάβω όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα έχουμε συμφωνήσει με τον Σταύρο Θεοδωράκη και όταν δίνω τον λόγο μου τον τηρώ απόλυτα», για να λάβει ως απάντηση τα «φαρμακερά» σχόλια του Ανδρουλάκη «Πήρα το μήνυμά μου ότι οι δύο τα έχουν συμφωνήσει ερήμην των υπολοίπων», αλλά και την σαφή δυσφορία του Γιάννη Ραγκούση.

Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε σκληρές αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψήφιων αρχικαρεκλαρχών του κόμματος που έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, κάτι το οποίο υποδηλώνει ανοιχτά ότι η έννοια της ενότητας μετά την εκλογή του επικεφαλής μόνο ως δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την εκλογική κατρακύλα του αγνώστου ονόματος κυοφορούμενου φορέα.

ΥΓ. Η τηλεθέαση του περιβόητου “ντιμπέιτ” ήταν κατά μέσο όρο κάτω από το 3%. Ανάλογο του ποσοστού που θα πάρουν!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sklhres-kontres-metaju-twn-9-upopshfiwn-archikareklarchwn-tou-kleftopasok#ixzz4x7N9q5LP

Exit mobile version