Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλεόνασμα 14 δισ. ευρώ για την Γερμανία, φόροι 10 δισ. ευρώ για τους Έλληνες από την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Με τον πλήρη έλεγχο που έχει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αλλά και σε όλη την ευρωζώνη, καθώς και με την στυγνή εκμετάλλευση πόρων και υπηρεσιών άλλων χωρών όπως η Ελλάδα μέσω αποικιοκρατικών συμβάσεων και πονηρών αιτήσεων για αποζημιώσεις η Γερμανία καταγράφει πλεόνασμα 14 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2017,  την ίδια στιγμή που το κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζητάει επιτακτικά να δημεύσει 10 δισ. ευρώ από τον Έλληνα φορολογούμενο ως το τέλος του 2017.

Στις 28 Οκτωβρίου 2017 το γερμανικό περιοδικό Spiegel ανέφερε ότι η Γερμανία θα καταγράψει το αστρονομικό πλεόνασμα των 14 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2017. Αυτή η διαπίστωση συνάδει απόλυτα με τις πρόσφατες προβλέψεις έγκριτων οικονομικών ινστιτούτων που εκτιμούσαν ρεκόρ πλεονασμάτων για τον γερμανικό κυβερνητικό προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων των κρατιδίων, για τα επόμενα χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι κύριος μέτοχος της Fraport που εκμεταλλεύεται με αποικιοκρατική σύμβαση 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια είναι το ομόσπονδο κρατίδιο της Πολιτείας της Έσσης με συμμετοχή 31,34%. Επιπροσθέτως η Fraport συνεχώς απαιτεί από τον Έλληνα φορολογούμενο υπέρογκες αποζημιώσεις για έξοδα που κατατάσσονται στην κατηγορία φυσιολογικής φθοράς και χρήσης, όπως λάμπες, πόρτες και πυροσβεστήρες.

Το πιο πρόσφατο κόλπο της Fraport για την απόσπαση αποζημιώσεων αφορά το χρονοδιάγραμμα των έργων για το Αεροδρόμιο της Μακεδονίας. Άρα πώς να μην εμφανίζει ο γερμανικός προϋπολογισμός τεράστια πλεονάσματα, αφού σημαντικό μέρος αυτών των χρημάτων προέρχονται από τους πειθήνιους εισπράκτορες τους στην Ελλάδα του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή οι φοροεισπράκτορες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαιτούν την εισροή στα κρατικά ταμεία τους του ποσού των 10 δισ. ευρώ ως το τέλος του τρέχοντος έτους! Επιπροσθέτως πιθανές αποκλίσεις στην υλοποίηση της παραπάνω φορολογικής λαίλαπας που έχουν εξαπολύσει οι κομμουνιστές του Τσίπρα και του Καμμένου στους Έλληνες φορολογούμενους θα προκαλέσουν αντιδράσεις στις σχέσεις με την θεσμο-τρόικα και δε θα συμβάλλουν στο πολυπόθητο για τους ξένους τοκογλύφους κλείσιμο της “τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος”, δηλαδή στην συστηματική και σταδιακή καταλήστευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος.

Συμπερασματικά σημαντικό μέρος από τα υπερκέρδη της Γερμανίας φανερά προέρχονται από τη καταλήστευση της Ελλάδας. Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να σταματήσει αυτήν την καθαρή κλοπή προς τα γερμανικά ταμεία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pleonasma-14-dis.-eurw-gia-thn-germania-foroi-10-dis.-eurw-gia-tous-ellhnes#ixzz4xArUs7AM

Exit mobile version