Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα αιματηρή ισλαμιστική επίθεση στις ΗΠΑ: 8 νεκροί στο Μανχάταν από τζιχαντιστή οδηγό φορτηγού!

Νέα αιματηρή ισλαμιστική επίθεση στις ΗΠΑ: 8 νεκροί στο Μανχάταν από τζιχαντιστή οδηγό φορτηγού!

Οι ισλαμιστές δολοφόνοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν σε Ευρώπη και Αμερική. Αυτή την φορά στο Μανχάταν 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 12 τραυματίστηκαν από τζιχαντιστή οδηγό.

 

Το όχημα που οδηγούσε ο δράστης παρέσυρε ποδηλάτες και στη συνέχεια «στόχευσε» και έπεσε πάνω σε ένα σχολικό, στο οποίο επέβαιναν τρία παιδιά. Στη συνέχεια ο ισλαμιστής τρομοκράτης βγήκε από το φορτηγό, κρατώντας δύο ψεύτικα όπλα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ούρλιαζε «Αλλάχου Άκμπαρ». Ο οδηγός του φορτηγού τελικά τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, επιβεβαίωσε ότι οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «θρασύδειλη». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενημερώθηκε για την επίθεση, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-aimathrh-islamistikh-epithesh-stis-hpa-12-nekroi-sto-manchatan-apo-tzic#ixzz4xAuodclu

Exit mobile version