Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα ταμεία της ΝΔ, του κλεφτοΠασόκ και του Σαμαρά κατέληξαν οι μίζες του Χριστοφοράκου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα ταμεία της ΝΔ, του κλεφτοΠασόκ και του Σαμαρά κατέληξαν οι μίζες του Χριστοφοράκου!

Η γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου αποκάλυψε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας όπου διεξάγεται η δίκη για το σκάνδαλο της Siemens πού πήγαν οι μίζες.

Ειδικότερα, στην κατάθεσή της η Αικατερίνη Τσακάλου μίλησε για «δωρεές» (οικιακό εξοπλισμό, τηλεφωνικά κέντρα κ.τλ.) σε πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του, Μάρεβα Γκραμπόβσκι, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η μάρτυρας έκανε επίσης λόγο και για ιδιαίτερες σχέσεις με τους κ.κ. Γείτονα και Μαντέλη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της, η κυρία Τσακάλου έκανε αναφορά και στη ναύλωση ελικοπτέρου, προκειμένου να μεταβεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να καταθέσει ποιος είχε ναυλώσει το ελικόπτερο.

Η κυρία Τσακάλου διευκρίνισε, ωστόσο, πως τα συγκεκριμένα δώρα δεν ήταν μεγάλης αξίας σε σχέση με το 2% που πήγαινε για τις χορηγίες στα κόμματα.

Η πρώην γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου, που έχει καταθέσει και ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής, επανέλαβε και ενώπιον του δικαστηρίου όσα είχε πει αρχικά για χορηγίες της Siemens προς πολιτικά κόμματα -«προκειμένου να ανοίγουν οι δουλειές», αλλά και για «δώρα» προς πολιτικά πρόσωπα. Μάλιστα, ανέφερε πως τα παραπάνω της τα είχε πει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Ακόμη, η μάρτυρας τόνισε πως η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ είχε λάβει χορηγία 15.000 ευρώ, ενώ χορηγία είχε λάβει και η Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά. Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωσε και το 1.000.000 μάρκα που φέρεται να έφυγαν από την Siemens προς τον Θεόδωρο Τσουκάτο.

Αυτό είναι το σάπιο σύστημα της κλεπτοκρατίας που συνεχίζει να λεηλατεί την Ελλάδα και εναντίον του οποίου συνεχίζεται ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-sta-tameia-ths-nd-tou-kleftopasok-kai-tou-samara-katelhjan-oi-mi#ixzz4xBMyyj4E

Exit mobile version