Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στην “Χρυσαυγιάδα” της ημέρας και την μαζική υστερία κομμάτων και καναλιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών

Μια απάντηση στην “Χρυσαυγιάδα” της ημέρας και την μαζική υστερία κομμάτων και καναλιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών

Αφού πρώτα σημειώσουμε πως η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας συνολικά και όχι κατά περίπτωση όπως κάνουν οι δήθεν δημοκράτες, να τονίσουμε πως για μια ακόμη φορά εξαπολύθηκε χολή κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από κόμματα και κανάλια.

Με αφορμή ένα συμβάν έξω από το Εφετείο προσήχθησαν σήμερα 25 άτομα, 23 άνδρες και 2 γυναίκες υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ως εμπλεκόμενοι σε επίθεση κατά δικηγόρου της πολιτικής αγωγής.

Αφού στήθηκε ακόμα μία “Χρυσαυγιάδα” στα κανάλια της διαπλοκής με την συνήθη ρητορική για “τάγματα εφόδου, νεοναζιστική συμμορία” και άλλα συκοφαντικά, κανένα παπαγαλάκι δεν είπε πως όλοι οι αδίκως προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, αφού η ίδια η δικηγόρος που έκανε την καταγγελία για την επίθεση δεν αναγνώρισε ΚΑΝΕΝΑ ως δράστη.

Παρόλα αυτά η “Χρυσαυγίαδα” από κόμματα και κανάλια συνεχίζεται στο γνωστό μοτίβο. Η ξεφτίλα τους είναι ανάλογη όπως στο συμβάν στον Ασπρόπυργο κατά πακιστανών όπου μιλούσαν για Χρυσαυγίτες και οι δράστες απεδείχθησαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Προφανώς η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πολύ ψηλά και αναζητούν πάλι τρόπους συκοφάντησης, λάσπης και περιορισμού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-apanthsh-sthn-chrusaugiada-ths-hmeras-kai-thn-mazikh-usteria-kommatwn-k#ixzz4xDK6wTRa

Exit mobile version