Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Καρακώστας: Δεν σας σώζει ούτε ο Τραμπ, ούτε η Μέρκελ – Οι μη προνομιούχοι Έλληνες στηρίζουν Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Επί του προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού του έτους 2018 τοποθετήθηκε ο γενικός εισηγητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο βουλευτής Βοιωτίας αντέκρουσε με επιχειρήματα το κυβερνητικό παραμύθι της εξόδου από τα Μνημόνια το καλοκαίρι του 2018, παρουσιάζοντας πλήθος οικονομικών στοιχείων που αποδεικνύουν τις δραματικές συνέπειες της εθνοκτόνου μνημονιακής πολιτικής.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα θα υποχρεωθεί αναπόφευκτα να συνεργαστεί με τη ΝΔ, προκειμένου να φράξει το δρόμο στη Χρυσή Αυγή», επισήμανε ο συναγωνιστής Καρακώστας, τονίζοντας με έμφαση πως «μπορεί να έχετε μαζί σας τους διεθνείς τοκογλύφους, τους τραπεζίτες, τους εκδότες και καναλάρχες αλλά θα ηττηθείτε, γιατί η Χρυσή Αυγή θα έχει μαζί της τα εκατομμύρια των μη προνομιούχων Ελλήνων που θα απαιτούν Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-den-sas-swzei-oute-o-tramp-oute-h-merkel-oi-mh-pronomiouchoi#ixzz4xIVwUsF6

Exit mobile version