Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάνναβη κάνανε δώρο στον Τσίπρα! Προφανώς για να… μαστουρώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του και σωθεί πολιτικά

Σε έκθεση περί «κοινωνικής» και «αλληλέγγυας» οικονομίας βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που διεξάγεται σε χώρο του Δήμου Αθηναίων. Εκεί, όπως πληροφορηθήκαμε, του δόθηκαν δώρο προϊόντα κάνναβης και του τονίστηκε ότι «η κάνναβη είναι το μέλλον της Ελλάδας».

Δεν γνωρίζουμε την συνέχεια, αλλά προφανώς συμφώνησε με αυτά ο πρωθυπουργός. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν το δεις με βάση την εμπειρία άλλων χωρών, μνημόνια και μαστούρα πάνε μαζί.

Αφότου γίνει η επέλαση του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, πολλοί φροντίζουν να έχουν «απόδραση από την πραγματικότητα» μέσα από τα ναρκωτικά. Χώρια που με αυτόν τον τρόπο μπορεί και να τον ξαναψηφίσει κάποιος που θα το έχει… παρακάνει.

Πέραν του αστεϊσμού, ο οποίος έρχεται συνοδεία με μεγάλο ποσοστό σοβαρότητας, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε σε τέτοιου είδους «εναλλακτική έκθεση» και κάθισε να του λένε στα σοβαρά ότι το χασίς είναι το «μέλλον της Ελλάδος» είναι ένα σαφές δείγμα του μεγέθους της παρακμής, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Το μέλλον της Ελλάδας δεν είναι προφανώς η κάνναβη, αλλά η επένδυση σε μία ισχυρή και νηφάλια Νεολαία, που θα αποτινάξει τον ζυγό των τυράννων, ελλαδιτών ή αλλοδαπών, που λυμαίνονται την χώρα εδώ και δεκαετίες.

Υ.Γ.: Επειδή με ευκαιρία την παραπάνω είδηση θα βγουν για «πλακίτσα» και πολιτική καπηλεία τα θρασίμια της ΝΔ, εμείς να κάνουμε μία ερώτηση: Πώς έγινε μια έκθεση που φιλοξενεί προϊόντα κάνναβης;

Απάντηση: Με νόμο που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kannabh-kanane-dwro-ston-tsipra-profanws-gia-na-mastourwnei-tous-pshfoforou#ixzz4xIhRy1MW

Exit mobile version